• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Műtrágyák Öntözőkannákban

Trágyák öntözőkannákban kínálnak kényelmes és azonnali módot a növények trágyázására anélkül, hogy gondosan meg kellene mérni a növénytáplálék optimális adagjait vagy elő kellene készíteni az öntözőoldatokat. Prémium minőségű termékeinket szórófejes tartályokban árusítjuk. Minden szórófej egy speciális csatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi kerti tömlő csatlakoztatását, így trágyázhat a szokásos öntözési rutinja során. Ez a megoldás egyszerű és hatékony egyben. Próbálja ki és lássa, milyen egyszerűvé válhat a trágyaszórás!

Online kertészeti boltunk profi trágyákat kínál rododendronokhoz, rózsákhoz, egyéb virágzó növényekhez és gyephez, praktikus öntözőkannákban. Háziállat-tulajdonosoknak különösen ajánljuk Urynal - Gyepszövet védelem kutyavizelettől termékünket, amely gyorsan lebontja a vizeletet és megóvja a füvet az égési sérülésektől, praktikus kiegészítője lehet a kertnek.

Fedezze fel a Zielony Dom további termékeit is. A Fytostop revitalizálja a nitrogénellátást hervadó növényekben, míg a Búcsú a Barna Gyepszövet Foltoktól segít a gyep trágyázásában a tél után egy kényelmesen kezelhető öntözőkannával. Vásároljon gyorsan és erőfeszítés nélkül online boltunkban, könnyen használható és gyorsan ható növényápolási termékeket. A neves márkák trágyái, amelyekre ezrek tapasztalt kertészek és gazdák bíznak, kedvező áron kaphatók. Bátorítjuk Önt, hogy fedezze fel más termékkategóriáinkat is. Biztosak vagyunk benne, hogy talál érdeklődésre számot tartó terméket!