• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Műtrágyák öntözőkannákban

Az öntözőkannák műtrágyái lehetővé teszik a növények kényelmesen és azonnali eredménnyel történő megtermékenyítését anélkül, hogy gondosan meg kellene mérni a növényi táplálék optimális adagját és öntözőoldatot kell készíteni. Ezeket a prémium minőségű termékeket porlasztókkal ellátott konténerekben értékesítik. Minden permetező végén van egy speciális csatlakozó, amely lehetővé teszi a kerti tömlő rögzítését. Ennek a funkciónak köszönhetően alkalmazhatja a műtrágyát a mindennapi öntözés során. Ez a megoldás egyszerre egyszerű és hatékony. Próbálja ki, és nézze meg, milyen egyszerű lehet a műtrágya elosztása!

Online kerti boltunk professzionális műtrágyákat kínál rododendronokhoz, rózsákhoz, más virágos növényekhez és gyepekhez praktikus öntözőkannákban. Ha macskája vagy kutyája van, akkor az Urynal - gyepvédelem a kutya vizelete ellen, amely gyorsan lebontja és megvédi a füvet az égési sérüléstől, jól jöhet a kertjében.

Vessen egy pillantást a Zielony Dom egyéb termékeire is. A Fytostop feltölti a hervadó növények nitrogénellátását, míg a Búcsú a barna gyepektől lehetővé teszi a fű megtermékenyítését a tél után egy kényelmesen működtethető öntözőkanna segítségével. Vásároljon gyorsan és kényelmesen online üzletünkben, és szerezzen könnyen használható és azonnal ható növényápolási termékeket. Az elismert márkák műtrágyái, amelyekben tapasztalt kertészek és gazdálkodók ezrei bíznak meg, pénztárcabarát áron kaphatók online üzletünkben. Javasoljuk, hogy látogasson el más termékkategóriákba is. Biztosak vagyunk benne, hogy talál néhány érdekes tárgyat ott!