Baja dalam tin penyiraman

Baja pada tin penyiraman membolehkan anda menyuburkan tanaman dengan mudah dan dengan hasil yang segera, tanpa perlu mengukur dos makanan tumbuhan yang optimum dan menyediakan penyelesaian penyiraman. Produk berkualiti premium ini dijual dalam bekas yang dilengkapi dengan alat pengabut. Setiap hujung penyembur mempunyai penyambung khas yang membolehkan anda memasang selang kebun ke dalamnya. Berkat ciri tersebut, anda boleh menggunakan baja semasa rutin penyiraman harian anda. Penyelesaian ini mudah dan cekap pada masa yang sama. Cubalah dan lihat, betapa mudahnya pengedaran baja!

Kedai taman dalam talian kami menawarkan baja profesional untuk rhododendron, mawar, tanaman berbunga lain dan rumput di dalam tin penyiraman yang berguna. Sekiranya anda memiliki kucing atau anjing, perlindungan Urynal - Lawn dari air kencing anjing, produk yang cepat menguraikannya dan melindungi rumput dari luka bakar, semestinya berguna di kebun anda.

Lihat juga produk Zielony Dom yang lain. Fytostop mengisi bekalan nitrogen di tanaman layu sementara Perpisahan ke Brown Lawn Spots membolehkan anda menyuburkan rumput selepas musim sejuk dengan bantuan tong penyiram yang mudah dikendalikan. Belanja dengan cepat dan mudah dalam talian di kedai kami dan dapatkan produk penjagaan tumbuhan yang mudah digunakan dan bertindak segera. Baja dari jenama terkenal, yang dipercayai oleh ribuan tukang kebun dan petani yang berpengalaman, boleh didapati dengan harga yang mesra bajet di kedai dalam talian kami. Kami menggalakkan anda untuk mengunjungi kategori produk lain juga. Kami pasti bahawa anda akan menemui beberapa item menarik di sana!

There are no products in this section