• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Торове в лейки

Торове в лейки предлагат удобен и незабавен начин за торене на растенията без необходимостта от прецизно измерване на оптималните дози храна за растенията или подготовка на напояване с разтвори. Нашите продукти от високо качество се продават в контейнери, оборудвани с пръскалки. Всеки край на пръскалката има специален конектор, който позволява свързване на маркуч за поливане, което ви позволява да прилагате тор по време на обичайната си рутина за поливане. Това решение е едновременно лесно и ефективно. Опитайте и вижте колко лесно може да бъде разпространението на тора!

Нашата онлайн магазин за градинарство предлага професионални торове за рододендрони, рози, други цъфтящи растения и тревни площи в удобни лейки. За собствениците на домашни любимци, нашият Urynal - Защита на тревата от кучешка урина е задължителен. Той бързо разгражда урината и предпазва тревата от изгаряния, което го прави практично допълнение към вашата градина.

Разгледайте също и другите продукти на Zielony Dom. Fytostop възстановява доставката на азот в увяхващите растения, докато Сбогом на кафявите петна по тревата помага да торите тревата след зимата с помощта на удобно управляема лейка. Пазарувайте бързо и лесно онлайн в нашия магазин за лесни за използване и бързодействащи продукти за грижа за растенията. Торове от известни марки, на които хиляди опитни градинари и фермери се доверяват, са на разположение на достъпни цени. Насърчаваме ви да разгледате и нашите други категории продукти. Уверени сме, че ще намерите нещо, което ще предизвика вашия интерес!