• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове в лейки

Торовете върху лейки Ви позволяват да наторявате растенията удобно и с незабавни резултати, без да е необходимо да измервате щателно оптималните дози растителна храна и да приготвяте разтвор за поливане. Тези висококачествени продукти се продават в контейнери, оборудвани с пулверизатори. Всеки пръскащ край има специален съединител, който ви позволява да прикрепите градински маркуч към него. Благодарение на тази функция можете да прилагате тора по време на ежедневното си поливане. Това решение е лесно и ефективно в същото време. Опитайте и вижте колко лесно може да стане разпределението на торове!

Нашият онлайн магазин за градини предлага професионални торове за рододендрони, рози, други цъфтящи растения и тревни площи в удобни лейки. Ако притежавате котка или куче, Urynal - Защитата на тревата от урината на кучето, продукт, който бързо я разлага и предпазва тревата от изгаряния, трябва да ви бъде полезен във вашата градина.

Разгледайте и други продукти на Zielony Dom. Fytostop попълва запасите от азот в увяхващите растения, докато Farewell to Brown Lawn Spots ви позволява да наторявате тревата след зимата с помощта на удобно управлявана лейка. Пазарувайте бързо и удобно онлайн в нашия магазин и получете лесни за използване и незабавно действащи продукти за грижа за растенията. Торове от известни марки, на които се доверяват хиляди градинари и фермери, се предлагат на бюджетни цени в нашия онлайн магазин. Препоръчваме ви да посетите и други категории продукти. Сигурни сме, че там ще намерите някои предмети, представляващи интерес!