• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Meststoffen in gieters

Meststoffen in gieters bieden een handige en onmiddellijke manier om planten te bemesten zonder dat het nodig is om optimale doses plantenvoeding nauwkeurig af te meten of wateroplossingen te bereiden. Onze producten van premium kwaliteit worden verkocht in containers uitgerust met verstuivers. Elk spuiteinde heeft een speciale connector waarmee een tuinslang kan worden aangesloten, zodat u meststof kunt toepassen tijdens uw reguliere watergeefroutine. Deze oplossing is zowel gemakkelijk als efficiënt. Probeer het en zie hoe eenvoudig meststof verspreiding kan zijn!

Onze online tuinwinkel biedt professionele meststoffen voor rododendrons, rozen, andere bloeiende planten en gazons in handige gieters. Voor huisdiereigenaren is onze Urynal - Gazonbescherming tegen hondenurine een must-have. Het breekt urine snel af en beschermt het gras tegen verbranding, waardoor het een praktische toevoeging aan uw tuin is.

Verken ook andere producten van Zielony Dom. Fytostop revitaliseert de stikstofvoorraad in verwelkende planten, terwijl Vaarwel aan Bruine Gazonvlekken helpt om gras na de winter te bemesten met behulp van een gemakkelijk te bedienen gieter. Winkel snel en moeiteloos online in onze winkel voor gebruiksvriendelijke en snelwerkende plantverzorgingsproducten. Meststoffen van gerenommeerde merken, vertrouwd door duizenden ervaren tuiniers en boeren, zijn beschikbaar tegen budgetvriendelijke prijzen. We moedigen u aan ook onze andere productcategorieën te verkennen. We zijn ervan overtuigd dat u iets zult vinden dat uw interesse wekt!