• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Meststoffen in gieters

Met meststoffen op gieters kunt u planten gemakkelijk en met direct resultaat bemesten, zonder dat u nauwkeurig de optimale dosis plantenvoedsel hoeft af te meten en een gietoplossing moet bereiden. Deze premium kwaliteitsproducten worden verkocht in containers uitgerust met verstuivers. Elk spuituiteinde heeft een speciale connector waarmee u de tuinslang eraan kunt bevestigen. Dankzij die functie kunt u de meststof toedienen tijdens uw dagelijkse bewateringsroutine. Deze oplossing is eenvoudig en efficiënt tegelijk. Probeer het en zie, hoe gemakkelijk het verspreiden van kunstmest kan worden!

Onze online tuinwinkel biedt professionele meststoffen voor rododendrons, rozen, andere bloeiende planten en gazons in handige gieters. Als u een kat of een hond heeft, zou de Urynal - Gazonbescherming tegen hondenurine, een product dat het snel afbreekt en gras tegen brandwonden beschermt, van pas moeten komen in uw tuin.

Bekijk ook andere Zielony Dom-producten. Fytostop vult de stikstoftoevoer aan in verwelkende planten, terwijl u met de Farewell to Brown Lawn Spots het gras na de winter kunt bemesten met behulp van een handig te bedienen gieter. Winkel snel en gemakkelijk online in onze winkel en verkrijg gebruiksvriendelijke en direct werkende plantverzorgingsproducten. Meststoffen van gerenommeerde merken, waarop duizenden ervaren tuinders en boeren vertrouwen, zijn verkrijgbaar tegen budgetvriendelijke prijzen in onze online winkel. We raden u aan ook andere productcategorieën te bezoeken. We zijn er zeker van dat u daar enkele interessante items zult vinden!