• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Lannoitteet kastelukannuissa

Kastelukannujen lannoitteiden avulla voit lannoittaa kasveja kätevästi ja välittömillä tuloksilla ilman tarvetta mitata huolellisesti kasvien optimaalisia annoksia ja valmistaa kasteluliuosta. Näitä korkealaatuisia tuotteita myydään sumuttimilla varustetuissa astioissa. Jokaisessa ruiskutuspäässä on erityinen liitin, jonka avulla voit kiinnittää puutarhaletkun siihen. Tämän ominaisuuden ansiosta voit levittää lannoitetta jokapäiväisen kastelurutiinisi aikana. Tämä ratkaisu on helppo ja tehokas samanaikaisesti. Kokeile ja katso kuinka helppoa lannoitteiden jakelu voi tulla!

Puutarhakauppamme tarjoaa ammattilannoitteita alppiruusuille, ruusuille, muille kukkakasveille ja nurmikoille kätevissä kastelukannuissa. Jos omistat kissan tai koiran, Urynal - Nurmikon suojan koiran virtsalta, tuotteen, joka hajottaa sen nopeasti ja suojaa ruohoa palovammoilta, pitäisi olla hyödyllistä puutarhassasi.

Katso myös muita Zielony Dom -tuotteita. Fytostop täydentää typpeä kuihtuneissa kasveissa, kun taas Farewell to Brown Lawn Spots antaa sinun lannoittaa ruohoa talven jälkeen kätevästi toimivan kastelukannun avulla. Osta nopeasti ja kätevästi verkkokaupastamme ja hanki helppokäyttöisiä ja välittömästi vaikuttavia kasvinhoitotuotteita. Tunnettujen tuotemerkkien lannoitteita, joihin tuhannet kokeneet puutarhurit ja viljelijät luottavat, on saatavana edulliseen hintaan verkkokaupassamme. Suosittelemme, että vierailet myös muissa tuoteryhmissä. Olemme varmoja, että löydät sieltä kiinnostavia kohteita!