• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Lannoitteet kastelukannuissa

Lannoitteet kastelukannuissa tarjoavat kätevän ja välittömän tavan lannoittaa kasveja ilman tarvetta tarkasti mitata optimaalisia kasviruoka-annoksia tai valmistaa kasteluliouksia. Premium-laatuiset tuotteemme myydään astioissa, joissa on sumuttimet. Jokaisessa suihkepäässä on erityinen liitin, joka mahdollistaa puutarhaletkun liittämisen, jolloin voit levittää lannoitetta säännöllisen kastelurutiinisi aikana. Tämä ratkaisu on sekä helppo että tehokas. Kokeile ja näe, kuinka yksinkertaista lannoitteen levittäminen voi olla!

Verkkopuutarhakauppamme tarjoaa ammattimaisia lannoitteita alppiruusuille, ruusuille, muille kukkiville kasveille ja nurmikoille kätevissä kastelukannuissa. Lemmikinomistajille suunnattu Urynal - Nurmikon suojaus koiran virtsalta on välttämätön. Se hajottaa virtsan nopeasti ja suojaa nurmikkoa palovammoilta, mikä tekee siitä käytännöllisen lisän puutarhaasi.

Tutustu myös muihin Zielony Domin tuotteisiin. Fytostop elvyttää typen tarjonnan nuutuvissa kasveissa, kun taas Hyvästit ruskeille nurmikkolaikuille auttaa sinua lannoittamaan nurmikkoa talven jälkeen kätevästi käytettävällä kastelukannulla. Osta nopeasti ja vaivattomasti verkossa kaupastamme helppokäyttöisiä ja nopeavaikutteisia kasvienhoitotuotteita. Arvostetuista merkeistä peräisin olevat lannoitteet, joihin tuhannet kokeneet puutarhurit ja viljelijät luottavat, ovat saatavilla edulliseen hintaan. Rohkaisemme sinua tutustumaan myös muihin tuotekategorioihimme. Olemme varmoja, että löydät jotain, joka herättää mielenkiintosi!