Gjødsel i vannkanner

Gjødsel på vannkanner lar deg gjødsle planter praktisk og med umiddelbare resultater, uten at du trenger å måle de optimale dosene for plantefôr nøye og tilberede vanningsløsningen. Disse kvalitetsproduktene selges i containere utstyrt med forstøver. Hver sprøyteende har en spesiell kontakt som lar deg feste hageslangen til den. Takket være denne funksjonen kan du bruke gjødsel i din daglige vanningsrutine. Denne løsningen er enkel og effektiv på samme tid. Prøv det og se hvor lett gjødselsdistribusjon kan bli!

Vår nettbaserte hagebutikk tilbyr profesjonell gjødsel for rododendroner, roser, andre blomstrende planter og plener i praktiske vannbokser. Hvis du eier en katt eller en hund, bør Urynal - Plenbeskyttelse mot hundens urin, et produkt som raskt spaltes og beskytter gress mot forbrenninger, komme godt med i hagen din.

Ta en titt på andre Zielony Dom-produkter også. Fytostop etterfyller nitrogentilførselen i visne planter mens Farvel til Brown Lawn Spots lar deg gjødsle gress etter vinteren ved hjelp av en praktisk betjent vannkanne. Handle raskt og praktisk online i butikken vår og få enkle å bruke og umiddelbart fungerende plantepleieprodukter. Gjødsel fra kjente merkevarer, som tusenvis av erfarne gartnere og bønder stoler på, er tilgjengelig til budsjettvennlige priser i vår nettbutikk. Vi oppfordrer deg til å besøke andre produktkategorier også. Vi er sikre på at du vil finne noen interessante ting der!