• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Canistrele pentru Udat

Îngrășămintele de pe udatoare vă permit să fertilizați plantele în mod convenabil și cu rezultate imediate, fără a fi nevoie să măsurați meticulos dozele optime de hrană pentru plante și să pregătiți soluția de udare. Aceste produse de calitate premium sunt vândute în containere echipate cu pulverizatoare. Fiecare capăt de pulverizare are un conector special care vă permite să atașați furtun de grădină la acesta. Datorită acestei funcții, puteți aplica îngrășământul în timpul rutinei zilnice de udare. Această soluție este ușoară și eficientă în același timp. Încercați și vedeți, cât de ușoară poate deveni distribuția îngrășămintelor!

Magazinul nostru online de grădină oferă îngrășăminte profesionale pentru rododendroni, trandafiri, alte plante cu flori și peluze în udașe la îndemână. Dacă dețineți o pisică sau un câine, protecția Urynal - Lawn împotriva urinei câinelui, un produs care o descompune rapid și protejează iarba de arsuri, ar trebui să vă fie de folos în grădina dvs.

Aruncați o privire și asupra altor produse Zielony Dom. Fytostop reaprovizionează aportul de azot în plantele care se ofilesc, în timp ce Farewell to Brown Lawn Spots vă permite să fertilizați iarba după iarnă cu ajutorul unui vas de udare convenabil. Cumpărați rapid și convenabil online în magazinul nostru și obțineți produse de îngrijire a plantelor ușor de utilizat și care acționează imediat. Îngrășămintele de la mărci renumite, în care mii de grădinari și fermieri experimentați au încredere, sunt disponibile la prețuri avantajoase la magazinul nostru online. Vă încurajăm să vizitați și alte categorii de produse. Suntem siguri că veți găsi câteva articole de interes acolo!