• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Îngrășăminte pentru Canistrele pentru Udat

Îngrășămintele în cani de udare oferă o modalitate convenabilă și imediată de a fertiliza plantele fără a fi nevoie să măsurați meticulos dozele optime de hrană pentru plante sau să pregătiți soluții de udare. Produsele noastre de calitate superioară sunt vândute în recipiente echipate cu atomizoare. Fiecare capăt de pulverizare are un conector special care permite atașarea unui furtun de grădină, permițându-vă să aplicați îngrășământ în timpul rutinei obișnuite de udare. Această soluție este atât ușoară, cât și eficientă. Încercați și vedeți cât de simplă poate fi distribuția îngrășământului!

Magazinul nostru online de grădinărit oferă îngrășăminte profesionale pentru rododendroni, trandafiri, alte plante înfloritoare și gazon, în cani de udare practice. Pentru proprietarii de animale de companie, produsul nostru Urynal - Protecție pentru gazon împotriva urinei de câine este esențial. Acesta descompune rapid urina și protejează iarba de arsuri, fiind un adăugiri practică grădinii dumneavoastră.

Explorați și alte produse de la Zielony Dom. Fytostop revitalizează aprovizionarea cu azot în plantele ofilite, în timp ce Adio petelor maronii de pe gazon vă ajută să fertilizați iarba după iarnă folosind o cană de udare ușor de operat. Cumpărați rapid și fără efort online în magazinul nostru pentru produse de îngrijire a plantelor ușor de utilizat și cu acțiune rapidă. Îngrășămintele de la mărci renumite, în care mii de grădinari și fermieri experimentați au încredere, sunt disponibile la prețuri accesibile. Vă încurajăm să explorați și alte categorii de produse. Suntem încrezători că veți găsi ceva care să vă stârnească interesul!