• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Gödselmedel i vattenburkar

Gödselmedel på vattenburkar gör att du kan befrukta växter bekvämt och med omedelbara resultat, utan att noggrant mäta de optimala doserna av växtfoder och förbereda vattningslösning. Dessa högkvalitativa produkter säljs i behållare utrustade med finfördelare. Varje sprutände har en speciell kontakt som gör att du kan fästa trädgårdsslangen på den. Tack vare den funktionen kan du applicera gödselmedel under din dagliga vattningsrutin. Denna lösning är enkel och effektiv samtidigt. Prova och se hur lätt gödselfördelning kan bli!

Vår online trädgårdshandel erbjuder professionella gödselmedel för rododendroner, rosor, andra blommande växter och gräsmattor i praktiska vattenburkar. Om du äger en katt eller en hund, bör Urynal - Gräsmatta skydd mot hundens urin, en produkt som snabbt bryter ner den och skyddar gräs från brännskador, vara till nytta i din trädgård.

Ta en titt på andra Zielony Dom-produkter också. Fytostop fyller på kvävetillförsel i vissnande växter medan farväl till bruna gräsmattor gör att du kan befrukta gräs efter vintern med hjälp av en bekvämt fungerande vattenkanna. Handla snabbt och bekvämt online i vår butik och få lättanvända och omedelbart verkande växtskötselprodukter. Gödselmedel från kända varumärken som tusentals erfarna trädgårdsmästare och lantbrukare litar på finns till budgetvänliga priser i vår onlinebutik. Vi uppmuntrar dig att besöka andra produktkategorier också. Vi är säkra på att du hittar några intressanta saker där!