• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Gödselmedel i vattenburkar

Gödselmedel i vattenkannor erbjuder ett bekvämt och omedelbart sätt att gödsla växter utan att behöva noggrant mäta optimala doser av växtnäring eller förbereda vattenlösningar. Våra produkter av högsta kvalitet säljs i behållare utrustade med spridare. Varje sprutända har en speciell anslutning som tillåter att en trädgårdsslang kopplas till, vilket gör att du kan applicera gödselmedel under din vanliga vattning rutin. Denna lösning är både enkel och effektiv. Prova det och se hur enkel gödselmedelsdistribution kan vara!

Vår online trädgårdsbutik erbjuder professionella gödselmedel för rhododendron, rosor, andra blommande växter och gräsmattor i praktiska vattenkannor. För husdjursägare är vår Urynal - Grässkydd mot hundurin ett måste. Den bryter snabbt ner urin och skyddar gräset från brännskador, vilket gör det till ett praktiskt tillägg i din trädgård.

Utforska också andra produkter från Zielony Dom. Fytostop återupplivar kvävetillförseln i vissnande växter, medan Farväl till Bruna Gräsfläckar hjälper dig att gödsla gräset efter vintern med en bekvämt hanterbar vattenkanna. Handla snabbt och enkelt online i vår butik för lätthanterliga och snabbverkande växtvårdsprodukter. Gödselmedel från välkända märken, som tusentals erfarna trädgårdsmästare och lantbrukare litar på, finns tillgängliga till budgetvänliga priser. Vi uppmuntrar dig att också utforska våra andra produktkategorier. Vi är säkra på att du kommer att hitta något som väcker ditt intresse!