Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубрива за травњаке заражене маховином

Ђубрива за травњаке заражене маховином решиће све ваше проблеме нападнутом, напуштеном травом обраслом ружним чуперцима маховине. Ако тражите професионалну помоћ како бисте свом травњаку вратили снагу и дебљину, одаберите наша професионална ђубрива за траву и храну за травњаке обогаћену микроелементима. Између осталих изврсних производа препоручујемо циљно ђубриво за маховинске травњаке, „Дłуготрваłи Ефект“ (дуготрајни ефекат) супстрално ђубриво за травњаке са маховином и агрецол Хортифоска (фосфорно-калијумско ђубриво за баштенске биљке) за травњаке са маховином. Сви горе наведени производи садрже гвожђе и требало би их применити емитовањем.

Наша ђубрива за травњаке заражене маховином оптимално допуњују траву без вигора и стимулишу њено обрађивање. Додатак гвожђа помаже да се решите маховине која се такмичи са травом за воду и хранљиве састојке. Производи доступни у нашој продавници показују ефекте 2 у 1: они оплођују земљу и убијају нежељену маховину. Ако сумњате у њихову ефикасност, испробајте их и уверите се сами колико су ефикасни.

Ђубриво Флоровит за маховинске травњаке, кречно-магнезијумово ђубриво за травњак из Таргета, Анти-Мецх (против маховине) из Субстрала и други продуктивни производи који се лако примењују у различитим величинама, овде се могу купити по изненађујуће конкурентним ценама. Проверите или приступачне цене и купите све врсте производа, алата и опреме за баштованство уз бесплатну кућну доставу. Узгајање густе, смарагдно-зелене, здраве трате без празних места и маховине је заиста лако уз одговарајуће ђубриво које се примењује према смерницама произвођача. Доставит ћемо вам право на врата - само нам допустите да вам помогнемо! Идемо у куповину!

Nema proizvoda u ovom odeljku