• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове за заразени с мъх тревни площи

Торове за тревни площи, заразени с мъх, са идеалното решение за проблемите с нахлул, пренебрегнат тревен килим, покрит с грозни мъхови кичури. Ако търсите професионална помощ за възстановяване на жизнеността и плътността на вашия тревен килим, нашите специализирани торове за трева и храни за тревни площи, обогатени с микроелементи, са перфектният избор. С гордост предлагаме редица висококачествени продукти, включително Target тор за тревни площи с мъх, Substral "Długotrwały Efekt" (Дълготраен Ефект) тор за тревни площи с мъх, и Agrecol Hortifoska (фосфор-калиев тор за градински растения) подходящ за тревни площи с мъх. Всички тези продукти съдържат желязо и се прилагат лесно чрез разпръскване.

Нашият тор за тревни площи, заразени с мъх, е специално формулиран за ревитализация на слаба трева и насърчаване на нейния растеж. С добавянето на желязо, тези торове ефективно елиминират мъха, който се състезава с тревата за вода и хранителни вещества. Продуктите, които предлагаме, се характеризират с двойно действие: те не само торят почвата, но и премахват нежелания мъх. Ако се съмнявате в тяхната ефективност, опитайте ги и се убедете в техните впечатляващи резултати.

В нашия магазин ще намерите редица продукти като Florovit тор за тревни площи с мъх, варово-магнезиев тор за тревни площи на Target, Substral Anty-Mech (Против Мъх) и други ефективни, лесни за употреба продукти, налични в различни размери и на изненадващо конкурентни цени. Разгледайте нашия достъпен асортимент и закупете всичките си нужди за градинарство, включително инструменти и оборудване, с удобството на безплатна доставка до дома. Постижението на плътен, изумрудено-зелен, здрав тревен килим без празни места и мъх е лесно с правилния тор, приложен според указанията на производителя. Нека ви помогнем да подобрите вашия тревен килим - ние ще го доставим директно до вашия дом. Започнете пазаруването сега!