• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове за заразени с мъх тревни площи

Торовете за заразени с мъх тревни площи ще решат всичките ви проблеми с нахлула изоставена тревна площ, обрасла с грозни мъхови туфи. Ако търсите професионална помощ, за да помогнете на вашата морава да върне собствената си сила и дебелина, изберете нашите професионални торове за трева и храна за тревни площи, обогатени с микроелементи. Наред с други отлични продукти препоръчваме целевия тор за мъхови тревни площи, "Długotrwały Efekt" (дълготраен ефект) Субстрален тор за тревни площи с мъх и Agrecol Hortifoska (фосфорно-калиев тор за градински растения) за тревни площи с мъх. Всички горепосочени продукти съдържат желязо и трябва да се прилагат чрез излъчване.

Нашите торове за заразени с мъх тревни площи оптимално допълват безгрижната трева и стимулират нейното обработване. Добавянето на желязо помага да се отървете от мъха, който се конкурира с тревата за вода и хранителни вещества. Продуктите, предлагани в нашия магазин, показват ефекти 2 в 1: те наторяват почвата и убиват нежелания мъх. Ако се съмнявате в тяхната ефективност, изпробвайте ги и се убедете сами колко ефективни са те.

Торът Florovit за мъхови тревни площи, варо-магнезиев тор за трева от Target, Anty-Mech (Анти-мъх) от Substral и други продуктивни, лесни за нанасяне продукти, предлагани в различни размери, могат да бъдат закупени на изненадващо конкурентни цени тук. Проверете или достъпни цени и купете всички видове градинарски продукти, инструменти и оборудване с безплатна доставка до дома. Отглеждането на гъста, изумруденозелена, здрава тревна площ без празни петна и мъх е наистина лесно с правилния тор, прилаган според указанията на производителя. Ще го доставим до вашата врата - просто ни позволете да ви помогнем! Хайде да пазаруваме!

Спешен тор за нападнати от мъх тревни площи - Florovit - 1 кг - -10%
14.31 лв 15.90 лв
Промоцията приключва
Железен антимох - най-ефективният тор за заразени с мъх тревни площи - Ogród-Start - 1 кг - -10%
15.12 лв 16.80 лв
Промоцията приключва
Тор против трева за трева Florovit - 1 литър - -10%
16.56 лв 18.40 лв
Промоцията приключва
Anty-Mech (Anti-Moss) - микрогранули за тор за тревни площи - Substral® - 1 кг - -10%
17.09 лв 18.99 лв
Промоцията приключва
Гранулиран тор с вулканичен базалтов прах - Добре подстригана морава - Цел - 1 кг - -10%
23.96 лв 26.62 лв
Промоцията приключва
Желязо против мъх - най-ефективният тор за борба с мъховете - Ogród-Start® - 5 кг - -10%
45.98 лв 51.09 лв
Промоцията приключва
Тор за заразена с мъх морава - дългосрочен ефект - Substral® - 5 кг - -10%
101.23 лв 112.48 лв
Промоцията приключва