• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Lannoitteet sammal-tartunnan saaneille nurmikoille

Sammal-tartunnan saaneiden nurmikoiden lannoitteet ratkaisevat kaikki ongelmasi tunkeutuneella, hylätyllä turpeella, joka on kasvanut rumailla sammalipuilla. Jos etsit ammattitaitoista apua nurmikon palauttamiseksi omaan elinvoimaisuuteensa ja paksuuteensa, valitse ammattimaiset ruoholannoitteet ja mikroravinteilla rikastettu nurmikon ruoka. Suosittelemme muiden erinomaisten tuotteiden ohella kohdelannoitetta sammaleisille nurmikoille, "Długotrwały Efekt" (pitkäikäinen vaikutus) -alustalannoitetta sammaleilla varustetuille nurmikoille ja Agrecol Hortifoskaa (fosforikaliumlannoite puutarhakasveille) sammalta sisältäville nurmikoille. Kaikki edellä mainitut tuotteet sisältävät rautaa, ja ne tulisi levittää lähettämällä.

Sammal-tartunnan saaneiden nurmikoiden lannoitteet täydentävät optimaalisesti voimattomaa ruohoa ja stimuloivat sen viljelyä. Raudan lisääminen auttaa pääsemään eroon sammasta, joka kilpailee nurmikon kanssa vedestä ja ravinteista. Kaupassamme olevilla tuotteilla on 2-in-1-vaikutuksia: ne lannoittavat maaperää ja tappavat ei-toivotun sammalen. Jos epäilet niiden tehokkuutta, kokeile niitä ja katso itse, kuinka tehokkaita ne ovat.

Florovit-lannoitetta sammaleisille nurmikoille, kalkki-magnesium-nurmikkolannoitetta Targetilta, Anty-Mech (Anti-Moss) -yritystä Substralilta ja muita tuottavia, helposti levitettäviä tuotteita, joita on saatavana erikokoisina, voi ostaa yllättävän kilpailukykyisin hinnoin. Tarkista tai edulliset hinnat ja osta kaikenlaisia puutarhatuotteita, työkaluja ja laitteita ilmaisella kotiinkuljetuksella. Tiheän, smaragdinvihreän, terveellisen nurmikon kasvattaminen ilman tyhjiä paikkoja ja sammalia on todella helppoa, kun käytetään oikeaa lannoitetta valmistajan ohjeiden mukaisesti. Toimitamme sen suoraan kotiovellesi - anna meidän vain auttaa sinua! Mennään ostoksille!