• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Lannoitteet sammal-tartunnan saaneille nurmikoille

Sammalpeitteisiin nurmikoihin tarkoitetut lannoitteet ovat ihanteellinen ratkaisu ongelmiin, joita liian tiheään sammaleeseen kasvaneet, laiminlyödyt nurmikot aiheuttavat. Jos etsit ammattitaitoista apua nurmikkosi elinvoimaisuuden ja paksuuden palauttamiseen, erikoistuneet nurmikkolannoitteemme ja nurmikkaruokamme, jotka sisältävät mikroravinteita, ovat täydellinen valinta. Tarjoamme ylpeänä laadukasta tuotevalikoimaa, mukaan lukien Kohdelannoite Sammaleisille Nurmikoille, Substralin "Pitkävaikutteinen" Lannoite Sammalettomille Nurmikoille ja Agrecol Hortifoska (fosfori-kaliumlannoite puutarhakasveille), joka sopii sammaleisille nurmikoille. Kaikki nämä tuotteet sisältävät rautaa ja niitä on helppo levittää sirottelemalla.

Sammalpeitteisiin nurmikoihin tarkoitetut lannoitteemme on erityisesti suunniteltu virkistämään heikkoa nurmikkoa ja edistämään sen kasvua. Raudan lisäämisen ansiosta nämä lannoitteet poistavat tehokkaasti sammaleen, joka kilpailee nurmikon kanssa vedestä ja ravinteista. Tarjoamamme tuotteet toimivat kaksinkertaisesti: ne lannoittavat maaperää ja poistavat ei-toivotun sammaleen. Jos olet epäileväinen niiden tehokkuudesta, kokeile niitä ja näe niiden vaikuttavat tulokset.

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tuotteita, kuten Florovit-sammallannoite, Kohdelannoite Sammaleisille Nurmikoille, Substralin Anty-Mech (Sammaleenesto) ja muita tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä tuotteita eri kokoisina ja yllättävän kilpailukykyisin hinnoin. Tutustu edulliseen valikoimaamme ja osta kaikki puutarhatarpeesi, mukaan lukien työkalut ja varusteet, ilmaisen kotiinkuljetuksen mukavuudella. Vihreän ja terveen nurmikon saavuttaminen ilman paljaita kohtia ja sammalta on helppoa oikean lannoitteen avulla, joka levitetään valmistajan ohjeiden mukaisesti. Anna meidän auttaa sinua parantamaan nurmikkoasi - toimitamme suoraan kotiovellesi. Aloita ostosten tekeminen nyt!