• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Gödselmedel för mossinfekterade gräsmattor

Gödselmedel för mossinfekterade gräsmattor löser alla dina problem med en invaderad, övergiven gräsmatta bevuxen med fula mossar. Om du letar efter professionell hjälp för att hjälpa din gräsmatta att få tillbaka sin egen kraft och tjocklek, välj våra professionella gräsgödselmedel och gräsmattor berikade med mikronäringsämnen. Vi rekommenderar bland annat utmärkta produkter, målgödsel för mossiga gräsmattor, "Długotrwały Efekt" (långvarig effekt) Substral gödsel för gräsmattor med mossa och Agrecol Hortifoska (fosfor-kaliumgödselmedel för trädgårdsväxter) för gräsmattor med mossa. Alla ovan nämnda produkter innehåller järn och bör appliceras genom sändning.

Våra gödningsmedel för mossinfekterade gräsmattor kompletterar det kraftfulla gräset optimalt och stimulerar dess jordbearbetning. Tillsatsen av järn hjälper till att bli av med mossan som tävlar med gräsmatta om vatten och näringsämnen. Produkter som finns i vår butik visar 2-i-1-effekter: de gödslar jorden och dödar den oönskade mossan. Om du tvivlar på deras effektivitet, prova dem och se själv hur effektiva de är.

Florovit-gödselmedel för mossiga gräsmattor, lime-magnesium gräsmatta från Target, Anty-Mech (Anti-Moss) från Substral och andra produktiva, lättanvända produkter som finns i olika storlekar, kan köpas till överraskande konkurrenskraftiga priser här. Kolla in eller överkomliga priser och köp alla typer av trädgårdsprodukter, verktyg och utrustning med gratis hemleverans. Att odla ett tätt, smaragdgrönt, friskt gräs utan tomma fläckar och mossa är väldigt enkelt med rätt gödningsmedel applicerat enligt tillverkarens riktlinjer. Vi levererar det direkt till din dörr - låt oss bara hjälpa dig! Låt oss gå och handla!