Baja untuk rumput yang dijangkiti lumut

Baja untuk rumput yang dijangkiti lumut akan menyelesaikan semua masalah anda dengan rumput yang ditinggalkan dan ditinggalkan yang ditumbuhi oleh lumut lumut yang jelek. Sekiranya anda mencari bantuan profesional untuk membantu rumput anda mendapatkan kekuatan dan ketebalannya sendiri, pilih baja rumput profesional kami dan makanan rumput yang diperkaya dengan mikronutrien. Kami mengesyorkan, antara produk unggulan lain, Pupuk Sasaran untuk Mossy Lawns, Pupuk Substral "Długotrwały Efekt" (Efek Tahan Lama) untuk Rumput dengan Lumut dan Agrecol Hortifoska (baja fosfor-kalium untuk tanaman kebun) untuk Rumput dengan Lumut. Semua produk yang disebutkan di atas mengandungi besi dan harus digunakan dengan penyiaran.

Baja kami untuk rumput yang dijangkiti lumut secara optimum melengkapkan rumput tanpa gula dan merangsang penanamannya. Penambahan zat besi membantu menghilangkan lumut yang bersaing dengan rumput untuk mendapatkan air dan nutrien. Produk yang terdapat di kedai kami memaparkan kesan 2-in-1: mereka menyuburkan tanah dan membunuh lumut yang tidak diingini. Sekiranya anda meragui kecekapan mereka, cubalah dan lihat sendiri, sejauh mana keberkesanannya.

The Florovit Fertilizer for Mossy Lawns, Lime-Magnesium Lawn Fertilizer dari Target, Anty-Mech (Anti-Moss) dari Substral dan produk produktif lain yang mudah digunakan dalam pelbagai saiz, boleh dibeli dengan harga yang sangat kompetitif di sini. Lihat atau harga berpatutan dan beli semua jenis produk, perkakas dan peralatan berkebun dengan penghantaran rumah percuma. Menanam rumput hijau yang padat, zamrud, sihat tanpa bintik-bintik kosong dan lumut sangat mudah dengan penggunaan baja yang betul mengikut panduan pengeluar. Kami akan menghantarnya terus ke pintu rumah anda - biarkan kami membantu anda! Mari pergi membeli belah!

There are no products in this section