• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru peluze infectate cu mușchi

Îngrășămintele pentru gazonurile infectate cu mușchi sunt soluția ideală pentru a rezolva problemele gazonurilor invadate, neglijate și acoperite de smocuri de mușchi inestetice. Dacă căutați asistență profesională pentru a restabili vitalitatea și densitatea gazonului dvs., îngrășămintele noastre specializate pentru iarbă și hrana pentru gazon, îmbogățite cu micronutrienți, sunt alegerea perfectă. Suntem mândri să vă oferim o gamă de produse de înaltă calitate, inclusiv Îngrășământul Target pentru Gazon cu Mușchi, Îngrășământul Substral "Efect Prolongat" pentru Gazon cu Mușchi și Agrecol Hortifoska (un îngrășământ fosfor-potasiu pentru plante de grădină) potrivit pentru Gazon cu Mușchi. Toate aceste produse conțin fier și pot fi aplicate ușor prin dispersie.

Îngrășămintele noastre pentru gazonurile infectate cu mușchi sunt formulate special pentru a revigora iarba slabă și a promova creșterea sa. Prin adăugarea de fier, aceste îngrășăminte elimină eficient mușchiul care concurează cu gazonul pentru apă și nutrienți. Produsele pe care le oferim se laudă cu o acțiune dublă: nu doar fertilizează solul, ci și elimină mușchiul nedorit. Dacă sunteți sceptici cu privire la eficacitatea lor, încercați-le și veți vedea rezultatele lor impresionante.

În magazinul nostru veți găsi o gamă variată de produse, cum ar fi Îngrășământul Florovit pentru Gazon cu Mușchi, Îngrășământul cu Calciu și Magneziu pentru Gazon de la Target, Substral Anty-Mech (Anti-Mușchi) și alte produse eficiente și prietenoase cu utilizatorul, disponibile în diferite dimensiuni și la prețuri surprinzător de competitive. Explorați gama noastră accesibilă și achiziționați toate nevoile dvs. de grădinărit, inclusiv unelte și echipamente, cu comoditatea livrării gratuite la domiciliu. Obținerea unui gazon bogat, verde smarald, sănătos, fără pete goale și mușchi este ușoară cu îngrășămintele potrivite, aplicate conform recomandărilor producătorului. Lăsați-ne să vă ajutăm să îmbunătățiți gazonul - vă vom livra direct la ușă. Începeți să faceți cumpărături acum!