• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru peluze infectate cu mușchi

Îngrășămintele pentru peluze infectate cu mușchi vă vor rezolva toate problemele cu un gazon invadat, abandonat, acoperit cu smocuri urâte de mușchi. Dacă doriți asistență profesională pentru a vă ajuta gazonul să-și recapete propria vigoare și grosime, alegeți îngrășămintele noastre profesionale pentru iarbă și hrana pentru gazon îmbogățită cu micronutrienți. Recomandăm, printre alte produse excelente, îngrășământul țintă pentru peluzele cu mușchi, îngrășământul substrat „Długotrwały Efekt” (Efect de lungă durată) pentru peluzele cu mușchi și Agrecol Hortifoska (îngrășământ fosfor-potasiu pentru plantele de grădină) pentru peluzele cu mușchi. Toate produsele menționate mai sus conțin fier și trebuie aplicate prin difuzare.

Îngrășămintele noastre pentru peluze infectate cu mușchi completează în mod optim iarba fără vigoare și stimulează arderea acesteia. Adăugarea de fier ajută la scăderea mușchiului care concurează cu gazonul pentru apă și substanțe nutritive. Produsele disponibile în magazinul nostru prezintă efecte 2-în-1: fertilizează solul și ucid mușchiul nedorit. Dacă vă îndoiți de eficiența lor, încercați-le și vedeți singuri cât de eficiente sunt.

Îngrășământul Florovit pentru peluze cu mușchi, îngrășământ pentru peluză var-magneziu de la Target, Anty-Mech (Anti-mușchi) de la Substral și alte produse productive, ușor de aplicat disponibile în diferite dimensiuni, pot fi achiziționate aici la prețuri surprinzător de competitive. Verificați prețurile la prețuri accesibile și cumpărați tot felul de produse, instrumente și echipamente de grădinărit, cu livrare gratuită la domiciliu. Cultivarea unui gazon dens, verde smarald, sănătos, fără pete goale și mușchi, este foarte ușor cu îngrășământul potrivit aplicat în conformitate cu instrucțiunile producătorului. Îl vom livra chiar la ușa ta - lasă-ne doar să te ajutăm! Să mergem la cumpărături!