• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Meststoffen voor gazons met mos

Meststoffen voor met mos besmette gazons zullen al uw problemen oplossen met een binnengevallen, verlaten grasmat begroeid met lelijke mosbosjes. Mocht u professionele hulp nodig hebben om uw gazon zijn eigen kracht en dikte terug te geven, kies dan voor onze professionele grasmeststoffen en gazonvoeders verrijkt met micronutriënten. Wij bevelen, naast andere uitstekende producten, de doelmeststof voor bemoste gazons aan, de "Długotrwały Efekt" (langdurig effect) substraalkunststof voor gazons met mos en de Agrecol Hortifoska (fosforkaliummeststof voor tuinplanten) voor gazons met mos. Alle bovengenoemde producten bevatten ijzer en moeten worden toegepast door middel van omroep.

Onze meststoffen voor gazons die met mos besmet zijn, vullen het krachtloze gras optimaal aan en stimuleren de uitgroei ervan. De toevoeging van ijzer helpt om het mos te verwijderen dat concurreert met graszoden om water en voedingsstoffen. Producten die in onze winkel verkrijgbaar zijn, vertonen 2-in-1 effecten: ze bemesten de grond en doden het ongewenste mos. Mocht u twijfelen aan hun efficiëntie, probeer ze dan uit en ontdek zelf hoe effectief ze zijn.

De Florovit Meststof voor Bemoste Gazons, Kalk-Magnesium Gazonmeststof van Target, de Anty-Mech (Anti-Moss) van Substral en andere productieve, eenvoudig aan te brengen producten verkrijgbaar in verschillende maten, zijn hier voor verrassend concurrerende prijzen te koop. Bekijk of betaalbare prijzen en koop allerlei tuinproducten, gereedschappen en uitrusting met gratis thuisbezorging. Het kweken van een dichte, smaragdgroene, gezonde grasmat zonder lege plekken en mos is heel eenvoudig als de juiste meststof wordt toegepast volgens de richtlijnen van de fabrikant. We bezorgen het bij u aan de deur - laat ons u gewoon helpen! Laten we gaan winkelen!