• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Meststoffen voor gazons met mos

Meststoffen voor met mos geïnfecteerde gazons zijn uw ideale oplossing om de problemen van binnengedrongen, verwaarloosde gazons die zijn overwoekerd met onooglijke mosplukken aan te pakken. Als u professionele hulp zoekt om de vitaliteit en dikte van uw gazon te herstellen, zijn onze gespecialiseerde gras meststoffen en gazonvoeding, verrijkt met micronutriënten, de perfecte keuze. We bieden met trots een assortiment eersteklas producten aan, waaronder de Doelmeststof voor Mosachtige Gazons, de Substral "Langdurig Effect" Meststof voor Gazons met Mos, en de Agrecol Hortifoska (een fosfor-kaliummeststof voor tuinplanten) geschikt voor gazons met mos. Al deze producten bevatten ijzer en worden gemakkelijk aangebracht door te strooien.

Onze meststoffen voor met mos geïnfecteerde gazons zijn speciaal geformuleerd om zwak gras te revitaliseren en de groei ervan te bevorderen. Door de toevoeging van ijzer elimineren deze meststoffen effectief het mos dat concurreert met het gras om water en voedingsstoffen. De producten die we aanbieden, hebben een dubbele werking: ze bemesten niet alleen de grond, maar verwijderen ook het ongewenste mos. Als u twijfelt aan hun effectiviteit, probeer ze dan uit en zie hun indrukwekkende resultaten.

In onze winkel vindt u een scala aan producten zoals de Florovit Meststof voor Mosachtige Gazons, Target's Kalk-Magnesium Gazonmeststof, Substral's Anty-Mech (Anti-Mos), en andere efficiënte, gebruiksvriendelijke producten, verkrijgbaar in verschillende maten en tegen verrassend concurrerende prijzen. Ontdek ons betaalbare assortiment en koop al uw tuinbenodigdheden, inclusief gereedschap en apparatuur, met het gemak van gratis thuisbezorging. Het bereiken van een weelderig, smaragdgroen, gezond gazon zonder kale plekken en mos is eenvoudig met de juiste meststof, aangebracht volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Laat ons u helpen uw gazon te verbeteren - we leveren rechtstreeks aan uw deur. Begin nu met winkelen!