Gjødsel for moseinfiserte plener

Gjødsel for moseinfiserte plener vil løse alle problemene dine med et invadert, forlatt torv gjengrodd med stygge mossetufter. Hvis du ser etter profesjonell hjelp til å hjelpe plenen din med å få tilbake sin egen kraft og tykkelse, kan du velge vår profesjonelle gressgjødsel og plenmat beriket med mikronæringsstoffer. Vi anbefaler blant annet utmerkede produkter målgjødsel for mosegrener, "Długotrwały efekt" (langvarig effekt) substral gjødsel for plener med mos og Agrecol Hortifoska (fosfor-kaliumgjødsel for hageplanter) for plener med mos. Alle de ovennevnte produktene inneholder jern og bør brukes ved kringkasting.

Gjødsel for mosinfiserte plener supplerer det kraftige gresset optimalt og stimulerer det. Tilsetningen av jern hjelper til med å kvitte seg med mosen som konkurrerer med torv om vann og næringsstoffer. Produkter som er tilgjengelige i butikken vår viser 2-i-1-effekter: de gjødsler jorden og dreper den uønskede mosen. Hvis du tviler på effektiviteten, kan du prøve dem og se selv hvor effektive de er.

Florovit gjødsel for mosete plener, kalk-magnesium plen gjødsel fra Target, Anty-Mech (Anti-Moss) fra Substral og andre produktive, enkle å påføre produkter tilgjengelig i forskjellige størrelser, kan kjøpes til overraskende konkurransedyktige priser her. Sjekk ut eller rimelige priser og kjøp alle slags hageprodukter, verktøy og utstyr med gratis hjemlevering. Å dyrke et tett, smaragdgrønt, sunt torv uten tomme flekker og mose er veldig enkelt med riktig gjødsel påført i henhold til produsentens retningslinjer. Vi leverer den rett til døren din - bare la oss hjelpe deg! La oss gå å handle!