• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva za travnjake zaražene mahovinom

Gnojiva za travnjake zaražene mahom su idealno rješenje za rješavanje problema s napadnutim, zapuštenim travnjacima prekrivenim ružnim mahovinama. Ako tražite profesionalnu pomoć za obnovu vitalnosti i gustoće vašeg travnjaka, naša specijalizirana gnojiva za travu i hrana za travnjak, obogaćena mikronutrijentima, savršen su izbor. Ponosno nudimo niz vrhunskih proizvoda, uključujući Target gnojivo za travnjake s mahom, Substral "Długotrwały Efekt" (Dugotrajni učinak) gnojivo za travnjake s mahom i Agrecol Hortifoska (fosfor-kalij gnojivo za vrtno bilje) prikladno za travnjake s mahom. Svi ovi proizvodi sadrže željezo i lako se primjenjuju raspršivanjem.

Naša gnojiva za travnjake zaražene mahom posebno su formulirana za revitalizaciju slabe trave i poticanje njezina rasta. S dodatkom željeza, ova gnojiva učinkovito eliminiraju mah koji se natječe s travnjakom za vodu i hranjive tvari. Proizvodi koje nudimo imaju dvostruko djelovanje: ne samo da gnoje tlo, već i iskorjenjuju neželjeni mah. Ako ste skeptični u pogledu njihove učinkovitosti, isprobajte ih i uvjerite se u njihove impresivne rezultate.

U našoj trgovini pronaći ćete niz proizvoda kao što su Florovit gnojivo za travnjake s mahom, Targetovo vapno-magnezijevo gnojivo za travnjak, Substralov Anty-Mech (protiv maha), i drugi učinkoviti, korisnički prijateljski proizvodi dostupni u različitim veličinama i po iznenađujuće konkurentnim cijenama. Istražite naš pristupačan asortiman i kupite sve svoje potrebe za vrtlarstvom, uključujući alate i opremu, s udobnošću besplatne dostave na dom. Postizanje bujnog, smaragdno zelenog, zdravog travnjaka bez praznih mjesta i maha je jednostavno s pravim gnojivom, primijenjenim prema uputama proizvođača. Dopustite nam da vam pomognemo poboljšati vaš travnjak - dostavit ćemo ga izravno na vaš prag. Počnite s kupovinom odmah!