• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva za travnjake zaražene mahovinom

Gnojiva za travnjake zaražene mahovinom riješit će sve vaše probleme napadnutom, napuštenom travom obraslom ružnim čupercima mahovine. Ako tražite stručnu pomoć kako biste svom travnjaku vratili vlastitu snagu i debljinu, odaberite naša profesionalna gnojiva za travu i hranu za travnjake obogaćenu mikroelementima. Između ostalih izvrsnih proizvoda preporučujemo ciljno gnojivo za mahovinske travnjake, "Długotrwały Efekt" (dugotrajni učinak) substralno gnojivo za travnjake s mahovinom i Agrecol Hortifoska (fosforno-kalijsko gnojivo za vrtne biljke) za travnjake s mahovinom. Svi gore navedeni proizvodi sadrže željezo i trebali bi se primjenjivati emitiranjem.

Naša gnojiva za travnjake zaražene mahovinom optimalno dopunjuju travu bez vigora i potiču njezino obrađivanje. Dodatak željeza pomaže u uklanjanju mahovine koja se natječe s travnjakom za vodu i hranjive sastojke. Proizvodi dostupni u našoj trgovini pokazuju efekte 2 u 1: gnoje tlo i ubijaju neželjenu mahovinu. Ako sumnjate u njihovu učinkovitost, isprobajte ih i uvjerite se koliko su učinkoviti.

Gnojivo Florovit za mahovinske travnjake, vapneno-magnezijevo gnojivo za travnjake iz Targeta, Anty-Mech (protiv mahovine) iz Substrala i drugi produktivni proizvodi koji se lako primjenjuju dostupni su u raznim veličinama, ovdje se mogu kupiti po iznenađujuće konkurentnim cijenama. Provjerite ili pristupačne cijene i kupite sve vrste proizvoda za vrt, alate i opremu uz besplatnu kućnu dostavu. Uzgoj guste, smaragdno-zelene, zdrave trate bez praznih mjesta i mahovine zaista je jednostavno s pravim gnojivom primijenjenim u skladu sa smjernicama proizvođača. Dostavit ćemo vam pravo na vrata - samo dopustite da vam pomognemo! Idemo u kupovinu!