• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Mohaellenes Trágyák

A mohával fertőzött gyeptrágyák az ideális megoldás a betelepült, elhanyagolt gyep problémáinak kezelésére, amelyeket bosszantó mohával benőtt bozótákkal borítottak. Ha szakmai segítséget keres a gyep vitalitásának és vastagságának helyreállításához, akkor specializált fűtrágyáink és gyeptrágyáink, mikroelemekkel gazdagítva, tökéletes választás. Büszkén kínálunk egy sor első osztályú terméket, ideértve a Célzott Mohás Gyeptrágyát, a Substral "Hosszan Tartó Hatású" Mohás Gyeptrágyát és az Agrecol Hortifoska (egy foszfor-káliumtrágya kertnövényekhez), melyek alkalmasak a mohával benőtt gyepre. Mindezek a termékek vasat tartalmaznak, és könnyen kijuttathatók szórás útján.

A mohával fertőzött gyeptrágyák kifejezetten azért vannak kialakítva, hogy felpezsdítsék a gyenge füvet és elősegítsék növekedését. A vas hozzáadásával ezek a trágyák hatékonyan eltávolítják a mohát, amely verseng a víz és a tápanyagokért a fűvel. Az általunk kínált termékek kettős hatásúak: nemcsak táplálják a talajt, hanem megszüntetik a nemkívánatos mohát is. Ha kétkedik hatékonyságukban, próbálja ki őket, és figyelje meg lenyűgöző eredményeiket.

Áruházunkban számos terméket talál, mint például a Florovit Mohás Gyeptrágyát, a Cél Kalcium-Magnézium Gyeptrágyát, a Substral Anty-Mech (Mohamentesítő) és más hatékony, felhasználóbarát termékeket különböző méretekben, meglepően versenyképes árakon. Fedezze fel megfizethető választékunkat, és vásárolja meg minden kertészeti szükségletét, beleértve a szerszámokat és felszereléseket is, ingyenes házhozszállítás kényelmével. Egy tőzsdei helyes gyep eléréséhez, mely mentes a kopár foltoktól és a mohától, szükség van a megfelelő trágyára, amelyet a gyártó utasításainak megfelelően kell kijuttatni. Engedje meg, hogy segítsünk a gyepének javításában - mi közvetlenül a házához szállítjuk. Kezdje el a vásárlást most!