• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Műtrágyák mohával fertőzött gyepeken

A mohával fertőzött gyep műtrágyái minden problémáját megoldják egy betört, elhagyott gyepfelületen, amely csúnya mohacsomókkal benőtt. Ha professzionális segítséget szeretne keresni, hogy a gyep visszanyerje saját erélyét és vastagságát, válassza professzionális fűtrágyáinkat és mikrotápanyagokkal dúsított gyepélelmünket. Javasoljuk egyéb kiváló termékek mellett a Mossy Lawns céltrágyáját, a "Długotrwały Efekt" (hosszan tartó hatás) altalatti műtrágyát a mohás gyepekhez és az Agrecol Hortifoska (foszfor-kálium műtrágya kerti növényekhez) a mohás gyepekhez. A fent említett termékek mindegyike vasat tartalmaz, és sugárzás útján kell alkalmazni.

A mohával fertőzött gyepek műtrágyáink optimálisan kiegészítik az erőtlen füvet és serkentik annak talajművelését. A vas hozzáadása segít megszabadulni a mohától, amely a gyeppel verseng a vízért és a tápanyagokért. Az üzletünkben kapható termékek 2 az 1-ben hatást mutatnak: megtermékenyítik a talajt és elpusztítják a nem kívánt mohát. Ha kételkedik a hatékonyságukban, próbálja ki őket, és nézze meg saját maga, mennyire hatékonyak.

A Florovit műtrágya a mohás gyepekhez, a mész-magnézium gyeptrágya a Target-től, az Anty-Mech (anti-moha) a Substraltól és más termelékeny, könnyen alkalmazható, különböző méretben kapható termékek, itt meglepően versenyképes áron vásárolhatók meg. Nézze meg a megfizethető árakat, és vásároljon mindenféle kertészeti terméket, szerszámot és felszerelést ingyenes házhoz szállítással. A sűrű, smaragdzöld, egészséges gyep termesztése üres foltok és moha nélkül nagyon könnyű a megfelelő műtrágyával, amelyet a gyártó útmutatásai szerint kell kijuttatni. Közvetlenül az ajtódhoz szállítjuk - csak hadd segítsen neked! Menjünk vásárolni!