• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Gødningsfaner

Gødningstapper hører til det mest praktiske blandt de nyeste gødningsløsninger til potteplanter. De var tidligere blevet brugt til opbevaring af fisk, men blev mere og mere populære blandt elskere af hjemmeplanter. Koncentreret mineralsk gødning med flere komponenter i form af en opløselig fane indeholder alt, hvad en plante har brug for for at udvikle sig ordentligt. Du behøver kun at tage et stykke ud af pakken, trykke det i jorden - og det er alt! Bordet opløses gradvist efter hver vanding og beriger jorden med alle nødvendige næringsstoffer. Én fane af det præsenterede produkt ville fodre planten i næsten seks måneder!

Hvis du leder efter praktiske og hurtige vedligeholdelsesmetoder til potteblomster, er du kommet til det rette sted: vi tilbyder produkter af høj kvalitet i kategorien gødningstab. De tilbyder et godt alternativ til de populære pinde og pigge, som du bruger, mens du tager dig af dine orkideer. Faner står for et godt pris-værdi-forhold og rekordstor effektivitet. Prøv dem, og du behøver ikke yderligere bekræftelse. Vi anbefaler blandt andet Biopon Fertilizer Tabs med vitaminer til planter med prydløv, blomster og dem, der er svækket af skadedyr og sygdomme.

Produkter, der tilbydes i denne kategori, adskiller sig i næringsforhold og kan derfor opfylde specifikke krav til bestemte plantegrupper. Biopon Fertilizer Tabs sikrer højere plantevitalitet (takket være B-vitaminindholdet stimulerer de rodudvikling), smukt løv og rigelig blomstring. Prøv dem alle sammen!

Vores online havebutik tilbyder supereffektive, langvarige gødningsfaner til overkommelige priser. Vælg den billige hjemlevering lige til din dør, og køb produkter af høj kvalitet uden at forlade hjemmet. Vi inviterer dig til at se på andre produkter fra kategorien Gødning. Du finder altid nødvendige varer på vores Garden Seeds Market. Se for dig selv og slut dig til rækken af vores tilfredse kunder!