• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Gnojiva u tabletama

Kartice gnojiva spadaju u najpraktičnije među najnovijim otopinama za gnojenje biljaka lonaca. Ranije su se koristili u uzgoju ribe, ali stječu sve veću popularnost među ljubiteljima domaćih biljaka. Koncentrirano višekomponentno mineralno gnojivo u obliku topljive pločice sadrži sve što biljci treba da bi se pravilno razvila. Iz pakiranja trebate izvaditi samo jedan komad, utisnuti ga u tlo - i to je sve! Stol će se postupno otapati nakon svakog zalijevanja i obogatiti tlo svim potrebnim hranjivim tvarima. Jedna kartica predstavljenog proizvoda hranila bi biljku gotovo šest mjeseci!

Ako tražite prikladne i brze metode održavanja cvijeća u saksiji, došli ste na pravo mjesto: nudimo proizvode vrhunske kvalitete u kategoriji kartica gnojiva. Oni nude izvrsnu alternativu za popularne štapove i bodlje koje koristite dok se brinete o svojim orhidejama. Kartice predstavljaju dobar omjer cijene i vrijednosti i rekordnu učinkovitost. Isprobajte ih i neće vam trebati dodatna potvrda. Između ostalih proizvoda preporučujemo pločice za gnojivo Biopon s vitaminima za biljke s ukrasnim lišćem, cvijeće i one oslabljene štetnicima i bolestima.

Proizvodi koji se nude u ovoj kategoriji razlikuju se u udjelima hranjivih sastojaka i stoga mogu zadovoljiti specifične zahtjeve određenih biljnih skupina. Kartice za gnojivo Biopon osiguravaju veću vitalnost biljaka (zahvaljujući sadržaju B-vitamina potiču razvoj korijena), lijepo lišće i obilno cvjetanje. Isprobajte sve!

Naša internetska vrtna trgovina nudi super učinkovite, dugotrajne pločice za gnojivo po pristupačnim cijenama. Odaberite jeftinu kućnu dostavu odmah do vaših vrata i kupite proizvode vrhunske kvalitete bez napuštanja kuće. Ljubazno vas pozivamo da pogledate ostale proizvode iz kategorije gnojiva. Uvijek ćete pronaći potrebnu robu na našoj tržnici vrtnih sjemenki. Uvjerite se i sami i pridružite se redovima naših zadovoljnih kupaca!