• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva u tabletama

Gnojidbene tablete spadaju među najpraktičnija rješenja među najnovijim mogućnostima gnojenja lončanica. Ranije su se koristile u akvaristici, ali postaju sve popularnije među ljubiteljima kućnih biljaka. Koncentrirano mineralno gnojivo s više komponenata u obliku topive tablete sadrži sve što je potrebno biljci da se pravilno razvija. Samo trebate uzeti jedan komad iz paketa, gurnuti ga u zemlju - i to je to! Tableta će se postupno otapati nakon svakog zalijevanja i obogatiti tlo svim potrebnim hranjivim tvarima. Jedna tableta navedenog proizvoda će hraniti biljku gotovo šest mjeseci!

Ako tražite praktične i brze metode održavanja lončanica, došli ste na pravo mjesto: nudimo visokokvalitetne proizvode u kategoriji gnojivnih tableta. One predstavljaju odličnu alternativu popularnim štapićima i čavlima koje koristite pri skrbi za svoje orhideje. Tablete nude odličan omjer cijene i kvalitete te rekordnu učinkovitost. Isprobajte ih i nećete trebati dodatnu potvrdu. Preporučujemo, između ostalih proizvoda, Biopon gnojive tablete s vitaminima za biljke s ukrasnim lišćem, cvjetove i one koje su oslabljene štetočinama i bolestima.

Proizvodi ponuđeni u ovoj kategoriji razlikuju se u omjerima hranjivih tvari i stoga mogu zadovoljiti specifične zahtjeve određenih skupina biljaka. Biopon gnojidbene tablete osiguravaju veću vitalnost biljaka (zahvaljujući sadržaju vitamina B potiču razvoj korijena), lijepu lišćaru i bogato cvjetanje. Isprobajte ih sve!

Naša internetska trgovina za vrt nudi izuzetno učinkovite i dugotrajne gnojidbene tablete po pristupačnim cijenama. Odaberite jeftinu dostavu direktno do vaših vrata i kupujte visokokvalitetne proizvode bez napuštanja doma. Srdačno vas pozivamo da pogledate i druge proizvode u kategoriji Gnojiva. Uvijek ćete pronaći potrebne proizvode na našem tržištu sjemenki za vrt. Pogledajte sami i pridružite se našim zadovoljnim kupcima!