• 36,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Trágyakapszulák

A műtrágya tabletták a legpraktikusabb megoldások közé tartoznak a cserépben nevelt növények trágyázásához. Korábban már használták a halak tartásához, de egyre népszerűbbek lettek a lakásban nevelkedő növények szerelmesei körében. Ezek a koncentrált, többkomponensű ásványi műtrágyák oldódó tabletták formájában mindent tartalmaznak, amire egy növénynek szüksége van a megfelelő fejlődéshez. Csak vegyél ki egy darabot a csomagból, nyomd be a földbe - és kész is vagy! A tabletta fokozatosan feloldódik minden öntözés után, és gazdagítja a talajt minden szükséges tápanyaggal. Egy ilyen termék tabletta majdnem hat hónapig táplálja a növényt!

Ha kényelmes és gyors cserépápolási módszereket keresel, akkor jó helyen jársz: prémium minőségű termékeket kínálunk a műtrágya tabletták kategóriában. Kiváló alternatívát nyújtanak a populáris botok és tüskékhez képest, amelyeket az orchideák gondozásához használnak. A tabletták jó ár-érték arányt kínálnak és rekordmértékű hatékonyságot biztosítanak. Próbáld ki őket, és nem lesz szükséged további megerősítésre. Ajánljuk más termékeink között például a Biopon Műtrágya Tablettákat, amelyeket dísznövényes lombozatú, virágos növényeknek és azoknak ajánlunk, amelyeket kártevők és betegségek gyengítenek.

Ebben a kategóriában kínált termékek eltérnek a tápanyagok arányában, és így kielégíthetik a különböző növénycsoportok konkrét igényeit. A Biopon Műtrágya Tabletták magasabb növényi vitalitást biztosítanak (a B-vitamin tartalmuknak köszönhetően serkentik a gyökérfejlődést), gyönyörű lombozatot és bőséges virágzást. Próbáld ki mindegyiküket!

Online kertészeti áruházunk szuperhatékony, hosszan tartó műtrágya tablettákat kínál megfizethető áron. Válaszd ki az olcsó házhoz szállítás lehetőségét, és vásárolj prémium minőségű termékeket otthonról el sem mozdulva. Szeretettel invitálunk téged, hogy tekintsd meg más termékeinket is a Műtrágyák kategóriában. Mindig megtalálod a szükséges termékeket a Kertmagok Piacán. Győződj meg róla, és csatlakozz elégedett vásárlóink soraihoz!