• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Trágyakapszulák

A műtrágya fülek a legpraktikusabbak a legújabb cserepes növényi trágyázási megoldások között. Korábban haltartásban használták őket, de egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert az otthoni növények kedvelői körében. Koncentrált, többkomponensű ásványi műtrágya oldható fül formájában tartalmaz mindent, ami a növény megfelelő fejlődéséhez szükséges. Csak egy darabot kell kivenned a csomagból, a talajba nyomni - és ez minden! Az asztal minden öntözés után fokozatosan feloldódik, és minden szükséges tápanyaggal gazdagítja a talajt. A bemutatott termék egyik lapja csaknem hat hónapig táplálja a növényt!

Ha kényelmes és gyors cserépvirág-karbantartási módszereket keres, jó helyen jár: prémium minőségű termékeket kínálunk a műtrágya fül kategóriában. Nagyszerű alternatívát kínálnak a népszerű botok és tüskék számára, amelyeket az orchideák gondozása közben használ. A fülek jó ár-érték arányt és rekordhatékonyságot képviselnek. Próbáld ki őket, és nem lesz szükséged további megerősítésre. Díszlombokkal, virágokkal, valamint a kártevők és betegségek által legyengített növények számára ajánljuk többek között a Biopon Vitaminos műtrágya füleket.

Az ebben a kategóriában kínált termékek tápanyagarányban különböznek egymástól, ezért kielégíthetik az egyes növénycsoportok speciális követelményeit. A Biopon műtrágya fülek magasabb növényi vitalitást biztosítanak (a B-vitamin tartalomnak köszönhetően serkentik a gyökérfejlődést), a gyönyörű lombozatot és a bőséges virágzást. Próbálja ki mindet!

Online kerti áruházunk szuperhatékony, tartós műtrágya füleket kínál megfizethető áron. Válassza ki az olcsó házhoz szállítást közvetlenül az ajtó előtt, és vásároljon prémium minőségű termékeket anélkül, hogy otthagyná. Szeretettel meghívjuk Önt, hogy vessen egy pillantást a műtrágya kategória egyéb termékeire. A kerti vetőmagok piacán mindig megtalálja a szükséges árukat. Nézze meg Ön is, és csatlakozzon elégedett vevőink sorába!