• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Tablete de îngrășământ

Filele pentru îngrășăminte aparțin celor mai practice dintre cele mai recente soluții de fertilizare a plantelor în ghivece. Fuseseră folosite anterior în păstrarea peștilor, dar câștigă din ce în ce mai multă popularitate în rândul iubitorilor de plante de acasă. Îngrășământul mineral multicomponent concentrat sub formă de filă solubilă conține tot ce are nevoie o plantă pentru a se dezvolta corect. Trebuie doar să scoateți o bucată din ambalaj, să o apăsați în sol - și atât! Masa se va dizolva treptat după fiecare udare și va îmbogăți solul cu toți nutrienții necesari. O filă a produsului prezentat ar alimenta planta timp de aproape șase luni!

Dacă căutați metode convenabile și rapide de întreținere a florilor de ghiveci, ați ajuns la locul potrivit: oferim produse de calitate premium din categoria filelor de îngrășăminte. Acestea oferă o alternativă excelentă pentru bastoanele și vârfurile populare pe care le utilizați în timp ce aveți grijă de orhidee. Filele reprezintă un raport bun preț-valoare și o eficiență recordă. Încercați-le și nu veți avea nevoie de nicio confirmare suplimentară. Recomandăm, printre alte produse, Filetele pentru îngrășăminte Biopon cu vitamine pentru plantele cu frunziș ornamental, flori și cele slăbite de dăunători și boli.

Produsele oferite în această categorie diferă în ceea ce privește proporțiile nutrienților și, prin urmare, pot satisface cerințele specifice ale anumitor grupuri de plante. Filetele pentru îngrășăminte Biopon asigură o vitalitate mai mare a plantelor (datorită conținutului de vitamine B stimulează dezvoltarea rădăcinilor), frunziș frumos și înflorire abundentă. Încercați-le pe toate!

Magazinul nostru online de grădină oferă file de îngrășăminte super-eficiente și de lungă durată la prețuri accesibile. Alege livrarea la domiciliu ieftină chiar la ușa ta și achiziționează produse de calitate premium fără să pleci de acasă. Vă invităm cu drag să aruncați o privire la alte produse din categoria Îngrășăminte. Veți găsi întotdeauna bunurile necesare pe piața noastră de semințe de grădină. Vedeți singur și alăturați-vă rândurilor clienților noștri mulțumiți!