Tab baja

Tab baja termasuk yang paling praktikal antara penyelesaian pembajaan tanaman periuk terkini. Mereka pernah digunakan dalam pemeliharaan ikan sebelumnya, tetapi semakin popular di kalangan pencinta tanaman rumah. Baja mineral multikomponen pekat dalam bentuk tab larut mengandungi semua yang perlu dikembangkan oleh tumbuhan dengan betul. Anda hanya perlu mengeluarkan satu bahagian dari bungkusan, tekan ke dalam tanah - dan itu sahaja! Jadual akan larut secara beransur-ansur selepas setiap penyiraman dan memperkaya tanah dengan semua nutrien yang diperlukan. Satu tab produk yang disajikan akan memberi makan kilang selama hampir enam bulan!

Sekiranya anda mencari kaedah penyelenggaraan bunga pot yang mudah dan cepat, anda telah sampai di tempat yang tepat: kami menawarkan produk berkualiti premium dalam kategori tab baja. Mereka menawarkan alternatif yang bagus untuk tongkat dan paku popular yang anda gunakan semasa menjaga anggrek anda. Tab bermaksud nisbah harga-nilai yang baik dan kecekapan memecahkan rekod. Cubalah dan anda tidak memerlukan pengesahan tambahan. Kami mengesyorkan, antara produk lain, Tab Biopon Fertilizer dengan Vitamin untuk tanaman dengan dedaunan hiasan, bunga dan yang dilemahkan oleh perosak dan penyakit.

Produk yang ditawarkan dalam kategori ini berbeza dalam bahagian nutrien dan oleh itu dapat memenuhi keperluan khusus kumpulan tanaman tertentu. Tab Biopon Fertilizer memastikan daya hidup tumbuhan yang lebih tinggi (berkat kandungan vitamin B mereka merangsang pengembangan akar), dedaunan yang indah dan mekar yang banyak. Cuba semuanya!

Kedai taman dalam talian kami menawarkan tab baja tahan lama yang sangat cekap dengan harga yang berpatutan. Pilih penghantaran rumah yang murah terus ke pintu anda dan beli produk berkualiti premium tanpa meninggalkan rumah. Kami mengalu-alukan anda untuk melihat produk lain dari kategori Baja. Anda akan selalu mendapat barang yang diperlukan di Pasar Benih Taman kami. Lihat sendiri dan sertai barisan pelanggan yang berpuas hati!

There are no products in this section