• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Lannoitevälilehdet

Lannoitevälilehdet kuuluvat kaikkein käytännöllisimpiin ruukukasvien uusimpiin lannoitusratkaisuihin. Niitä oli käytetty aiemmin kalanhoidossa, mutta niiden suosio kasvaa yhä enemmän kotikasvien ystävien keskuudessa. Tiivistetty monikomponenttinen mineraalilannoite liukenevan välilehden muodossa sisältää kaiken, mitä kasvi tarvitsee kehittää kunnolla. Sinun tarvitsee vain ottaa yksi kappale pakkauksesta, painaa se maahan - ja siinä kaikki! Pöytä liukenee vähitellen jokaisen kastelun jälkeen ja rikastaa maaperää kaikilla tarvittavilla ravintoaineilla. Yksi välilehti esitetystä tuotteesta ruokkii laitosta melkein kuusi kuukautta!

Jos etsit käteviä ja nopeita ruukkukukkien hoitomenetelmiä, olet tullut oikeaan paikkaan: tarjoamme ensiluokkaisia tuotteita lannoitevälilehden luokassa. Ne tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon suosituille sauvoille ja piikkeille, joita käytät orkideoiden hoidossa. Välilehdet edustavat hyvää hinta-laatusuhdetta ja ennätyksellisen tehokkuutta. Kokeile niitä, etkä tarvitse lisävahvistusta. Suosittelemme muiden tuotteiden ohella Biopon-vitamiineja sisältäviä lannoitevälilehtiä kasveille, joilla on koristekasvia, kukkia ja kasveja, joita tuholaiset ja taudit heikentävät.

Tähän luokkaan kuuluvat tuotteet eroavat ravintosisällöiltä ja voivat siten täyttää tiettyjen kasviryhmien erityisvaatimukset. Biopon-lannoitevälilehdet takaavat korkeamman kasvien elinvoiman (B-vitamiinipitoisuuden ansiosta ne stimuloivat juurien kehitystä), kauniin lehvistön ja runsaan kukinnan. Kokeile niitä kaikkia!

Puutarhakauppamme tarjoaa erittäin tehokkaita, pitkäikäisiä lannoitevälilehtiä kohtuuhintaan. Valitse halpa kotiinkuljetus suoraan kotiovellesi ja osta korkealaatuisia tuotteita poistumatta kotoa. Kutsumme sinut katsomaan muita tuotteita lannoitteista. Löydät tarvittavat tavarat aina puutarhansiemenmarkkinoiltamme. Katso itse ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!