• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Lannoitevälilehdet

Lannoitetabletit ovat yksi käytännöllisimmistä ratkaisuista viherkasvien lannoittamiseen. Ne olivat aiemmin käytössä akvaarioiden hoidossa, mutta ne ovat tulleet yhä suositummiksi kotikasvien ystävien keskuudessa. Tiivistetty monikomponenttinen mineraalilannoite liukoisessa tablettimuodossa sisältää kaiken, mitä kasvi tarvitsee kehittyäkseen oikein. Sinun tarvitsee vain ottaa yksi pala pakkauksesta, painaa se multaan - ja siinä kaikki! Taulukko liukenee vähitellen jokaisen kastelun jälkeen ja rikastaa multaa kaikilla tarvittavilla ravinteilla. Yksi esiteltyyn tuotteeseen sisältyvä tabletti voi ravita kasvia lähes puoli vuotta!

Jos etsit käteviä ja nopeita tapoja hoitaa ruukkukukkia, olet tullut oikeaan paikkaan: tarjoamme huippulaatuisia tuotteita lannoitetablettien kategoriassa. Ne tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon suosituille tikuille ja piikeille, joita käytetään orkideoiden hoitoon. Tabletit tarjoavat hyvän hinta-laatusuhteen ja ennätyksellisen tehokkuuden. Kokeile niitä ja et tarvitse lisävahvistusta. Suosittelemme muun muassa Biopon-lannoitetabletteja, jotka sisältävät vitamiineja koristekasveille, kukille ja niille kasveille, jotka ovat heikentyneet tuhohyönteisten ja tautejen vaikutuksesta.

Tässä kategoriassa tarjottavat tuotteet eroavat ravinteiden suhteissa ja voivat siten tyydyttää erityisten kasviryhmien tarpeet. Biopon-lannoitetabletit takaavat korkeamman kasvien elinvoiman (B-vitamiinipitoisuutensa ansiosta ne stimuloivat juurten kehitystä), kauniin lehdistön ja runsaan kukinnan. Kokeile niitä kaikkia!

Verkkopuutarhamyymälämme tarjoaa erittäin tehokkaita ja pitkäkestoisia lannoitetabletteja edulliseen hintaan. Valitse edullinen kotiinkuljetus suoraan ovellesi ja osta huippulaatuisia tuotteita ilman, että sinun tarvitsee poistua kotoasi. Kutsun sinut tutustumaan myös muihin tuotteisiin Lannoitteet-kategoriassa. Löydät aina tarvitsemasi tuotteet Puutarhansiemenmarkkinoiltamme. Katso itse ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!