• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Meststoffen tabbladen

Mesttabs behoren tot de meest praktische onder de nieuwste bemestingsoplossingen voor potplanten. Ze werden eerder gebruikt bij het houden van vissen, maar worden steeds populairder bij liefhebbers van huisplanten. Geconcentreerde meercomponenten minerale meststof in de vorm van een oplosbare tablet bevat alles wat een plant nodig heeft om zich goed te ontwikkelen. U hoeft maar één stuk uit de verpakking te halen, het in de grond te drukken - en dat is alles! De tafel zal na elke gietbeurt geleidelijk oplossen en de grond verrijken met alle benodigde voedingsstoffen. Eén tabblad van het gepresenteerde product zou de plant bijna zes maanden voeden!

Als u op zoek bent naar handige en snelle onderhoudsmethoden voor potbloemen, bent u bij ons aan het juiste adres: wij bieden producten van topkwaliteit in de categorie meststof. Ze bieden een prima alternatief voor de populaire sticks en spikes die je gebruikt bij het verzorgen van je orchideeën. Tabbladen staan voor een goede prijs-kwaliteitverhouding en recordbrekende efficiëntie. Probeer ze uit en u heeft geen aanvullende bevestiging nodig. Wij raden onder meer de Biopon Mesttabletten met Vitaminen aan voor planten met siergroen, bloemen en planten die verzwakt zijn door ziekten en plagen.

Producten die in deze categorie worden aangeboden verschillen in de verhoudingen van voedingsstoffen en kunnen daarom voldoen aan specifieke eisen van bepaalde plantengroepen. Biopon Fertilizer Tabs zorgen voor een hogere plantvitaliteit (dankzij B-vitaminegehalte stimuleren ze de wortelontwikkeling), mooi blad en uitbundige bloei. Probeer ze allemaal uit!

Onze online tuinwinkel biedt superefficiënte, duurzame meststoftabletten tegen betaalbare prijzen. Kies voor de goedkope levering aan huis aan huis en koop producten van topkwaliteit zonder dat u de deur uit hoeft. We nodigen u van harte uit om ook eens een kijkje te nemen bij andere producten uit de categorie Meststoffen. Op onze Garden Seeds Market vindt u altijd de benodigde goederen. Overtuig uzelf en sluit u aan bij onze tevreden klanten!