• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Раздели за торове

Разделите за торове принадлежат към най-практичните сред най-новите разтвори за торене в саксийни растения. Те са били използвани при отглеждането на риби и преди, но придобиват все по-голяма популярност сред любителите на домашните растения. Концентрираният многокомпонентен минерален тор под формата на разтворим слой съдържа всичко, от което растението се нуждае, за да се развие правилно. Трябва само да извадите едно парче от опаковката, да го притиснете в почвата - и това е всичко! Масата постепенно ще се разтваря след всяко поливане и ще обогатява почвата с всички необходими хранителни вещества. Един раздел от представения продукт би захранвал растението в продължение на почти шест месеца!

Ако търсите удобни и бързи методи за поддръжка на саксийни цветя, попаднали сте на правилното място: ние предлагаме първокласни продукти в категорията на раздела за торове. Те предлагат чудесна алтернатива за популярните пръчки и шипове, които използвате, докато се грижите за вашите орхидеи. Разделите означават добро съотношение цена-стойност и рекордна ефективност. Изпробвайте ги и няма да имате нужда от допълнително потвърждение. Препоръчваме, наред с други продукти, разделителите за торове Biopon с витамини за растения с декоративна зеленина, цветя и отслабени от вредители и болести.

Продуктите, предлагани в тази категория, се различават в пропорциите на хранителни вещества и следователно могат да задоволят специфични изисквания на определени растителни групи. Разделите за торове на Biopon осигуряват по-висока жизненост на растенията (благодарение на съдържанието на витамин В стимулират развитието на корените), красива зеленина и обилно цъфтене. Изпробвайте всички!

Нашият онлайн градински магазин предлага супер ефективни, дълготрайни раздели на торове на достъпни цени. Изберете евтината доставка до дома точно до вашата врата и закупете продукти с първокласно качество, без да напускате дома. Каним Ви любезно да разгледате други продукти от категорията Торове. Винаги ще намерите необходимите стоки на нашия пазар за градински семена. Вижте сами и се присъединете към редиците на нашите доволни клиенти!