Potte- og planterhengere og -holdere

Potte- og planterhengere og -holdere er essensielt utstyr i enhver balkonghage. Potter, bokser og kurver fylt med blomster er vanligvis tunge, derfor bør du ikke engang vurdere å spare på hengere og holdere – bortsett fra situasjonen der du bestemmer deg for å handle i vår butikk. Her kan du kjøpe kraftige potteholdere til rimelige priser!

Vi tilbyr hengere for balkongkasser, plantekasser og hengende beholdere fra anerkjente produsenter som Prosperplast og Lamela, for å nevne noen få. Blant andre produkter av høy kvalitet tilgjengelig i vår butikk, finner du holderen for "Gala" og "Lotos" balkongpotter, "Lobelia" balkongboks-/planterholder og "Agro" balkongpottehenger i mange forskjellige fargevalg. Takket være disse produktene finner du enkelt en matchende henger for potter i ulike størrelser, stiler og farger, noe som gjør monteringsutstyret praktisk talt usynlig. Hvis du planlegger å lage en større komposisjon, kan du finne den funksjonelle doble balkongboksholderen eller metallholderen for 50 cm ovale balkongplantekasser nyttig. Du kan feste en XXL-stor plantebeholder eller flere mindre med den. Sjekk ut vårt utmerkede urte- og blomstergrosett: en trippel metallkurv + tre runde "Ibiza" pottekasser, som lar deg lage en praktisk, vakker hage hvor som helst du vil. Vi har også et bredt utvalg av dekorative metallhengere for skåler og kurver tilgjengelig i vår nettbutikk for hage. Hvorfor ikke ta en titt på den dekorative hengeren for 35 cm blomsterkurver med et vakkert art deco-plante mønster!

Vi inviterer deg hjertelig til å lære mer om vårt utvalg. Vi har hengere og holdere for potter og planter av alle slag i et bredt utvalg av størrelser. Spar penger takket være konkurransedyktige priser og sesongmessige spesialtilbud – å handle i vår butikk er alltid lønnsomt. Vi vil hjelpe deg med å oppfylle drømmen om en eventyrlig balkong eller terrasse. Ikke nøl, ta en titt!