Penyangkut dan pemegang periuk dan penanam

Penyangkut dan pemegang untuk periuk dan penanam adalah peralatan penting di setiap taman balkoni. Penanam, kotak dan bakul dengan bunga biasanya berat dan oleh itu anda tidak boleh mempertimbangkan untuk menjimatkan penyangkut dan pemegang - terlepas dari keadaan ketika anda memutuskan untuk membeli-belah di kedai kami. Anda akan membeli pemegang periuk berat dengan harga yang berpatutan di sini!

Kami menawarkan penyangkut untuk kotak balkoni, pekebun dan bekas gantung dari pengeluar terkenal (Prosperplast dan Lamela, untuk beberapa nama sahaja). Di antara produk berkualiti tinggi lain yang terdapat di kedai kami, anda akan menemui pemegang untuk periuk balkoni "Gala" dan "Lotos", pemegang kotak / penanak balkoni "Lobelia" dan penyangkut periuk "Agro" dalam banyak pilihan warna. Terima kasih kepada produk ini, anda akan dapati penyangkut yang sesuai untuk periuk yang berbeza dari segi ukuran, gaya dan warna, menjadikan aksesori pemasangan hampir tidak kelihatan. Sekiranya anda merancang untuk membuat komposisi yang lebih besar, anda mungkin menganggap pemegang kotak balkoni berganda atau pemegang logam untuk penanam balkoni bujur 50 cm, berguna. Anda boleh menyimpan satu bekas tanaman bersaiz XXL atau beberapa yang lebih kecil dengannya. Lihat set tumbuh-tumbuhan dan bunga yang sangat baik kami: bakul logam tiga + selongsong periuk "Ibiza" tiga bulat, yang membolehkan anda membuat taman gantung yang praktikal dan indah di mana sahaja anda mahu. Terdapat juga pelbagai pilihan penyangkut logam hiasan untuk mangkuk dan bakul yang terdapat di pasar taman dalam talian kami. Mengapa anda tidak perlu melihat penyangkut hiasan untuk bakul bunga 35 cm dengan corak tanaman art deco yang indah!

Kami mengalu-alukan anda untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pilihan kami. Kami mempunyai penyangkut dan pemegang untuk periuk dan penanam dari pelbagai jenis dalam pilihan saiz yang luas. Jimat wang berkat harga yang kompetitif dan tawaran istimewa bermusim - membeli di kedai kami selalu menguntungkan. Kami akan membantu anda memenuhi impian anda mengenai balkoni atau teres dongeng. Jangan teragak-agak dan lihatlah!