• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Vješalice i držači za lončanice i lonce

Vješalice i držači za lončanice i lonce su osnovna oprema u svakom balkonskom vrtu. Lonci, kutije i košare s cvjetovima obično su teški, stoga ne biste trebali ni razmišljati o štednji na kvaliteti vješalica i držača - osim ako ne odlučite kupovati u našoj trgovini. Ovdje možete kupiti izdržljive i čvrste vješalice za lončanice i lonce po pristupačnim cijenama!

Ponosno nudimo vješalice za balkonske kutije, lončanice i viseće posude od poznatih proizvođača poput Prosperplast i Lamela, da spomenemo samo neke. Među ostalim proizvodima visoke kvalitete koji su dostupni u našoj trgovini, pronaći ćete držač za balkonske lončanice "Gala" i "Lotos", držač za balkonske kutije / lončanice "Lobelia" i držač za balkonski lonac "Agro" u različitim bojama. Zahvaljujući tim proizvodima lako ćete pronaći odgovarajuću vješalicu za lonce različitih veličina, stilova i boja, čineći montažni pribor gotovo nevidljivim. Ako planirate stvoriti veću kompoziciju, razmislite o funkcionalnom dvostrukom držaču za balkonske kutije ili metalnom držaču za ovalne balkonske lončanice veličine 50 cm. S njima možete pričvrstiti jedan veliki lonac ili više manjih. Također provjerite naš izvrstan set za uzgoj biljaka i cvijeća: trostruki metalni koš + tri okrugle obloge za lonce "Ibiza", koji će vam omogućiti stvaranje praktičnog i lijepog visećeg vrta bilo gdje želite. Također, na našem online tržištu za vrt dostupan je širok izbor dekorativnih metalnih vješalica za zdjele i košare. Zašto ne biste pogledali dekorativnu vješalicu za košare s cvjetovima veličine 35 cm s prekrasnim uzorkom umjetnosti art deco!

Srdačno vas pozivamo da saznate više o našem izboru. Imamo vješalice i držače za lončanice i lonce svih vrsta i veličina. Uštedite novac uz konkurentske cijene i sezonske posebne ponude - kupovina u našoj trgovini uvijek je isplativa. Pomoći ćemo vam ostvariti svoj san o bajkovitom balkonu ili terasi. Ne oklijevajte i pogledajte danas!