• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Ruukku- ja istutusalustan ripustimet ja pidikkeet

Ruukku- ja istutusalustan ripustimet ja pidikkeet ovat välttämätön varuste jokaisessa parvekepuutarhassa. Kukkaruukut, laatikot ja korit täynnä kukkia ovat yleensä painavia, joten laadukkaiden ripustimien ja pidikkeiden laatuun ei kannata tinkiä. Ei kuitenkaan ole tarvetta tuhlata liikaa rahaa, etenkään kun ostoksilla meidän kaupassamme! Täältä voit ostaa kestäviä ja vankkoja ruukku- ja istutusalustan ripustimia ja pidikkeitä edulliseen hintaan.

Tarjoamme ylpeydellä parvekeaskartelijoille ripustimia parvekelaatikoille, ruukuille ja riippuvien astioiden valmistajilta, kuten Prosperplast ja Lamela, mainitakseni vain muutaman. Valikoimastamme löydät korkealaatuisia pidikkeitä "Gala" ja "Lotos" parvekukkaruukuille, "Lobelia" parvekelaatikon/istutusalustan pidikkeitä sekä "Agro" parvekeruukun ripustimia eri väreissä. Nämä lisävarusteet sopivat helposti erikokoisille, eri tyylisille ja värisille ruukuille, tehden niistä käytännössä näkymättömiä. Suunnitteletko suurempaa kokonaisuutta? Harkitse toiminnallista kaksinkertaista parvekelaatikonpidikettä tai metallista valmistettua pidikettä 50 cm pitkille pyöreille parvekeistutusruukuille. Olipa tavoitteenasi kiinnittää yksi XXL-kokoinen kasviastia tai useampi pienempi, näillä pidikkeillä selviät hommasta. Tutustu myös kolmen metallisen korin settiimme, jossa on kolme pyöreää "Ibiza" -ruukun suojaa, luodaksesi tehokkaan ja houkuttelevan riippuvan puutarhan minne tahansa haluat. Lisäksi verkkopuutarhamarkkinassamme on laaja valikoima koristeellisia metallisia koukkuja kulhoille ja koreille. Miksi et vilkaisisi koristeellista ripustinta 35 cm:n kukkakoreille, joka on koristeltu kauniilla art deco -kasvimusteilla?

Kutsuamme sinut lämpimästi tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme, joka sisältää ruukku- ja istutusalustan ripustimia ja pidikkeitä kaikenlaisiin tarpeisiin ja kokoihin. Kilpailukykyisin hinnoin ja kausittaisilla erikoistarjouksilla ostaminen meiltä on aina fiksua. Autamme sinua toteuttamaan unelmasi satumaisesta parvekkeesta tai terassista. Älä epäröi, vaan kurkista jo tänään!