• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Upphängning krukor och amplar

Upphängning för krukor och amplar är avgörande i varje balkongträdgård. Krukor, lådor och korgar fyllda med blommor tenderar att vara tunga, så det är viktigt att inte kompromissa med kvaliteten på upphängningarna. Det är dock ingen nödvändighet att spendera för mycket, särskilt när du handlar med oss! Här kan du köpa robusta och hållbara upphängningar för krukor och amplar till överkomliga priser.

Vi är stolta över att erbjuda upphängningar för balkonglådor, krukor och hängande behållare från välkända tillverkare som Prosperplast och Lamela, bland andra. Du kan upptäcka förstklassiga hållare för balkongkrukor som "Gala" och "Lotos", hållare för "Lobelia" balkonglådor/amplar och upphängning för "Agro" balkongkrukor, tillgängliga i olika färger i vårt sortiment. Dessa tillbehör rymmer krukor av olika storlekar, stilar och färger och gör dem nästan osynliga. Planerar du en större komposition? Överväg vår funktionella dubbla upphängning för balkonglådor eller metallupphängning utformad för ovala balkongkrukor på 50 cm. Oavsett om du vill säkra en XXL-stor behållare eller flera mindre så har dessa upphängningar dig täckt. Utforska vårt set med tre metallkorgar och tre runda "Ibiza" krukhus för en effektiv och attraktiv hängande trädgård var du än önskar. Dessutom väntar ett brett utbud av dekorativa metallupphängningar för skålar och korgar på dig i vår online trädgårdsmarknad. Varför inte ta en titt på vår dekorativa upphängning avsedd för blomkorgar på 35 cm, dekorerad med vackra mönster i art déco-stil?

Vi inbjuder dig varmt att utforska vårt mångsidiga urval, som innehåller upphängning för krukor och amplar i alla typer och storlekar. Med konkurrenskraftiga priser och säsongsbundna erbjudanden är det alltid ett klokt beslut att handla hos oss. Låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm om en förtrollande balkong eller terrass. Tveka inte, ta en titt idag!