• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Закачалки и държачи за саксии и саксии

Куки и държачи за саксии и цветници са основно оборудване във всяка балконска градина. Саксиите, кутиите и кошарите с цветя обикновено са тежки, затова не бива да правите компромиси по отношение на качеството на куките и държачите - освен ако не решите да пазарувате от нашия магазин. Тук можете да закупите издръжливи и здрави куки и държачи за саксии на достъпни цени!

Ние с гордост предлагаме куки за балконски кутии, саксии и висящи контейнери от известни производители като Prosperplast и Lamela, за да споменем само някои. Сред другите висококачествени продукти, които се предлагат в нашия магазин, ще намерите държачи за "Gala" и "Lotos" балконски саксии, държачи за балконска кутия/саксия "Lobelia" и държач за балконска саксия "Agro" в различни цветови варианти. Благодарение на тези продукти лесно ще намерите подходящ кук за саксии с различни размери, стилове и цветове, като направите монтажния аксесоар практически невидим. Ако планирате да създадете по-голяма композиция, можете да разгледате функционалния двойен държач за балконски кутии или металния държач за овални балконски саксии с размери 50 см. Можете да зафиксирате един голям съд от тип XXL или няколко по-малки с тях. Разгледайте също нашия отличен комплект за отглеждане на билки и цветя: тройна метална кошница + три кръгли обвивки за саксии "Ibiza", които ще ви позволят да създадете практична и красива висяща градина навсякъде, където искате. Освен това има голям избор от декоративни метални куки за чинии и кошари, достъпни в нашия онлайн градинарски магазин. Защо да не разгледате декоративния кук за цветни кошари с красив арт деко мотив!

С удоволствие ви каним да научите повече за нашия избор. Предлагаме куки и държачи за саксии и цветя на всякакви видове и размери. Икономете пари благодарение на конкурентните цени и сезонните специални оферти - пазаруването в нашия магазин винаги е изгодно. Ще ви помогнем да осъществите своята мечта за приказен балкон или тераса. Не се колебайте и разгледайте днес!

11.09 лв