• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Cuiere și Suporturi pentru Ghivece și Jardiniere

Cuiere și suporturi pentru ghivece și jardiniere sunt echipamente esențiale în fiecare grădină de pe balcon. Ghivecele, cutiile și coșurile umplute cu flori sunt de obicei grele, așa că nu ar trebui să vă gândiți să economisiți la cuiere și suporturi - cu excepția situației în care decideți să faceți cumpărături la magazinul nostru. Aici puteți cumpăra cuiere și suporturi pentru ghivece și jardiniere rezistente la prețuri accesibile!

Oferim cu mândrie cuiere pentru cutii de balcon, ghivece și containere suspendate de la producători renumiți precum Prosperplast și Lamela, pentru a menționa doar câțiva. Printre alte produse de înaltă calitate disponibile în magazinul nostru, veți găsi suportul pentru ghiveci "Gala" și "Lotos", suportul pentru cutie/balcon "Lobelia" și cuiul pentru ghiveci "Agro" în multe opțiuni de culoare diferite. Datorită acestor produse, veți găsi ușor un cui potrivit pentru ghivece de diferite dimensiuni, stiluri și culori, făcând accesoriul de montare practic invizibil. Dacă aveți în plan să creați o compoziție mai mare, puteți considera suportul dublu funcțional pentru cutii de balcon sau suportul metalic pentru ghiveciuri ovale de balcon de 50 de centimetri. Puteți fixa un container de plante de mărime XXL sau mai multe mai mici cu el. Verificați și setul nostru excelent pentru creșterea plantelor și a florilor: un coș metalic triplu + trei huse rotunde pentru ghiveci "Ibiza", care vă va permite să creați o grădină suspendată practică și frumoasă oriunde doriți. Avem, de asemenea, o gamă largă de cuiere metalice decorative pentru boluri și coșuri disponibile pe piața noastră online de grădină. De ce să nu aruncați o privire la cuiul decorativ pentru coșuri cu flori de 35 de centimetri, cu un frumos model de plante art deco!

Vă invităm cordial să aflați mai multe despre selecția noastră. Avem cuiere și suporturi pentru ghivece și jardiniere de toate tipurile și dimensiunile. Economisiți bani datorită prețurilor competitive și ofertelor speciale de sezon - cumpărarea de la magazinul nostru este întotdeauna profitabilă. Vă vom ajuta să vă îndepliniți visul unei terase sau balcon de poveste. Nu ezitați și aruncați o privire!