Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Вјешалице и држачи за саксије и саксије

Вјешалице и држачи за саксије и саднице припадају основној опреми у сваком врту с балконом. Саднице, кутије и корпе са цвећем су обично тешке и зато не треба ни размишљати о уштеди на вешалицама и држачима - осим ситуације, када одлучите да купујете у нашој радњи. Овде ћете купити тешке држаче лонца по приступачним ценама!

Нудимо вешалице за балконске кутије, саднице и висеће посуде познатих произвођача (Просперпласт и Ламела, да споменемо само неке). Међу осталим производима врхунског квалитета који су доступни у нашој продавници, наћи ћете држач балконских саксија „Гала“ и „Лотос“, држач балкона „Лобелиа“ / држач саксија и вешалица за балконске лонце „Агро“ у много различитих боја. Захваљујући овим производима лако ћете пронаћи одговарајућу вешалицу за саксије која се разликују у величини, стилу и боји, чинећи додатак за монтажу готово невидљивим. Ако планирате да направите већу композицију, можда ће вам бити корисни функционални двоструки држач за балконске кутије или метални држач за овалне балконске саднице од 50 цм. Помоћу њега можете осигурати један контејнер биљке величине КСКСЛ или неколико мањих. Погледајте наш одличан сет за узгој биља и цвећа: трострука метална корпа + три округла кућишта за лонац „Ибиза“, које ће вам омогућити да направите практичну, лепу висећу башту где год желите. Такође постоји широк избор декоративних металних вешалица за посуде и кошаре доступних на нашој интернет продавници у врту. Зашто не бисте погледали украсну вјешалицу за корпе с цвијећем од 35 цм с прекрасним узорком биљака арт децо!

Љубазно вас позивамо да сазнате више о нашем избору. Имамо вешалице и држаче за саксије и саднице свих врста у великом избору. Уштедите новац захваљујући конкурентним ценама и сезонским специјалним понудама - куповина у нашој продавници је увек исплатива. Помоћи ћемо вам да испуните свој сан о бајковитом балкону или тераси. Не устручавајте се и погледајте!

1,808.00 din