• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Pot- en plantenbakhangers en houders

Hangers en houders voor potten en planten zijn onmisbaar in elke balkontuin. Potten, bakken en manden gevuld met bloemen zijn meestal zwaar, dus het is van cruciaal belang om niet te bezuinigen op de kwaliteit van de hangers en houders. Maar er is geen reden om te veel uit te geven, vooral niet wanneer u bij ons winkelt! Hier kunt u duurzame en stevige hangers en houders voor potten en planten kopen tegen betaalbare prijzen.

Wij bieden trots hangers aan voor balkondozen, plantenbakken en hangende containers van gerenommeerde fabrikanten zoals Prosperplast en Lamela, om er maar een paar te noemen. U kunt bij ons hoogwaardige houders vinden voor balkonpotten zoals "Gala" en "Lotos", houders voor "Lobelia" balkonboxen/plantenbakken, en de "Agro" balkonpot-hanger, verkrijgbaar in verschillende kleuren in ons assortiment. Deze accessoires bieden moeiteloos plaats aan potten van verschillende maten, stijlen en kleuren, waardoor ze praktisch onzichtbaar worden. Bent u van plan een grotere compositie te maken? Overweeg dan onze functionele dubbele balkonboxhouder of de metalen houder ontworpen voor ovale balkonplantenbakken van 50 cm. Of u nu een XXL-container of meerdere kleinere wilt bevestigen, deze houders hebben u gedekt. Verken ook onze set van drie metalen manden met drie ronde "Ibiza" pottencovers voor een efficiënte en aantrekkelijke hangende tuin waar u maar wilt. Daarnaast is er een ruime keuze aan decoratieve metalen hangers voor kommen en manden beschikbaar op onze online tuinmarkt. Waarom zou u niet eens kijken naar onze decoratieve hanger voor bloemenmanden van 35 cm, versierd met prachtige art deco plantpatronen?

Wij nodigen u van harte uit om ons diverse assortiment te verkennen, met hangers en houders voor potten en planten van allerlei soorten en maten. Met concurrerende prijzen en seizoensaanbiedingen is winkelen bij ons altijd een verstandige keuze. Laat ons u helpen uw droom van een betoverend balkon of terras te verwezenlijken. Aarzel niet, neem vandaag nog een kijkje!