Lavendelgjødsel

Lavendelgjødsel gjør at du kan skape et virkelig middelhavs, provençalsk klima i hagen din! Vår nettbaserte hagebutikk tilbyr gjødsel som hjelper deg å mate lavendelplanter dyrket på grenser og i potter, levert av de beste, høyt ansette produsentene fra hele Europa.

Hvis du drømmer om lange, rikelig og pålitelig blomstrende planter, invester i premium NPK lavendelgjødsel. De rette proporsjonene av nitrogen, fosfor og kalium spiller den viktigste rollen i riktig gjødsling av denne planten. Å kjøpe f.eks. "Fioletowe Pole" (Purple Field) Lavendel Gjødsel fra Target gir deg 100% sikkerhet for at du får et produkt nøye tilberedt og strengt dedikert til lavendel ernæringsmessige behov. Overflod av makronæringsstoffer sørger for balansert, sprudlende vekst av underbusker, i tillegg til den rikelig blomstrende, vinterharde og jevne ... intensiteten av duften.

Vår nettbaserte hagebutikk tilbyr sertifiserte lavendelgjødsel i pulver- og flytende konsentratform, i pakker med forskjellige vekter og volumer. De opprinnelig pakkede produktene kommer med detaljerte doseringsinstruksjoner, noe som gjør riktig tilskudd av subshrush enkelt og tilgjengelig for hagespesialister og nybegynnere. Vi står for konkurransedyktige priser og eksepsjonelle sesongbaserte tilbud. Følg med på tilbudet vårt, så hagen din vil trives, blomstre og bære frukt rikelig hele sesongen. Vi inviterer deg til en praktisk shoppingtur med hjemlevering!