• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Lavendelgödselmedel

Lavendelgödsel möjliggör för dig att skapa en äkta Medelhavs- och Provence-stämning i din trädgård! Vår online trädgårdsbutik erbjuder ett sortiment av gödselmedel, perfekta för att nära lavendelväxter i rabatter och krukor. Dessa produkter kommer från högt ansedda tillverkare över hela Europa.

Drömmer du om långvariga, rikliga blomningar? Överväg vår premium NPK-lavendelgödsel. Den idealiska balansen av kväve, fosfor och kalium är avgörande för effektiv gödsling av lavendel. Till exempel, att köpa "Fioletowe Pole" (Lila Fält) Lavendelgödsel garanterar att du får en produkt som är speciellt formulerad för lavendels näringsbehov. Dess rika innehåll av makronäringsämnen främjar kraftig tillväxt, riklig blomning, vinterhärdighet och till och med förstärker doftintensiteten.

Vår butik presenterar ett urval av certifierade lavendelgödselmedel, tillgängliga både som pulver och flytande koncentrat, i olika storlekar och volymer. Varje produkt levereras i originalförpackningen med detaljerade doseringsinstruktioner, vilket gör det enkelt för både erfarna trädgårdsmästare och nybörjare att använda. Vi är stolta över våra konkurrenskraftiga priser och exceptionella säsongsrabatter. Håll dig uppdaterad med våra erbjudanden för att säkerställa att din trädgård blomstrar, växer och producerar frukt hela säsongen. Vi inbjuder dig att njuta av bekväm shopping med hemleverans!