• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Lavendelgödselmedel

Lavendelgödselmedel gör att du kan skapa ett verkligt medelhavs, provensalskt klimat i din trädgård! Vår online trädgårdshandel erbjuder gödselmedel som hjälper dig att mata lavendelväxter som odlas vid gränser och i krukor, levererade av de bästa, högt ansedda tillverkarna från hela Europa.

Om du drömmer om långa, rikligt och pålitligt blommande växter, investera i premium NPK lavendelgödselmedel. Rätt proportioner av kväve, fosfor och kalium spelar den viktigaste rollen för korrekt gödsling av denna växt. Att köpa t.ex. "Fioletowe Pole" (Purple Field) Lavendel Gödselmedel från Target ger dig 100% säkerhet att du får en produkt noggrant förberedd och strikt dedikerad till lavendel näringsbehov. Överflödet av makronäringsämnen säkerställer en balanserad, överflödig tillväxt av dina subbuskar, liksom deras rikliga blommor, vinterhärdighet och till och med ... doftintensiteten.

Vår online trädgårdshandel erbjuder certifierade lavendelgödselmedel i pulver- och flytande koncentratform, i förpackningar med olika vikter och volymer. De ursprungligen förpackade produkterna kommer med detaljerade doseringsinstruktioner, vilket gör det enkelt att få tillskott av subbuskar och tillgängliga för trädgårdspersonal och nybörjare. Vi står för konkurrenskraftiga priser och exceptionella säsongsbetonade erbjudanden. Håll dig uppdaterad med vårt erbjudande så att din trädgård kommer att frodas, blomstra och bära frukt rikligt hela säsongen. Vi inbjuder dig till en bekväm shoppingtur med hemleverans!