• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Lavandă

Îngrășămintele pentru lavandă vă permit să creați o atmosferă cu adevărat mediteraneană și provensală în grădina dumneavoastră! Magazinul nostru online de grădinărit oferă o gamă largă de îngrășăminte, perfecte pentru hrănirea plantelor de lavandă în borduri și ghivece. Aceste produse provin de la producători foarte apreciați din întreaga Europă.

Visați la înfloriri abundente și de lungă durată? Luați în considerare îngrășământul nostru premium NPK pentru lavandă. Echilibrul ideal de azot, fosfor și potasiu este esențial pentru fertilizarea eficientă a lavandei. De exemplu, achiziționarea îngrășământului pentru lavandă "Fioletowe Pole" (Câmpul Purpuriu) vă asigură că obțineți un produs special formulat pentru nevoile nutriționale ale lavandei. Conținutul său bogat în macronutrienți promovează o creștere viguroasă, înflorire abundentă, rezistență la iarnă și chiar intensifică intensitatea parfumului.

Magazinul nostru prezintă o selecție de îngrășăminte certificate pentru lavandă, disponibile atât sub formă de pulbere, cât și de concentrate lichide, în diferite dimensiuni și volume. Fiecare produs vine în ambalajul original cu instrucțiuni detaliate de dozare, ușurând utilizarea atât pentru grădinarii experimentați, cât și pentru începători. Ne mândrim cu prețurile noastre competitive și promoțiile excepționale de sezon. Rămâneți la curent cu oferta noastră pentru a vă asigura că grădina dumneavoastră înflorește, crește și produce fructe pe tot parcursul sezonului. Vă invităm să vă bucurați de cumpărături convenabile cu livrare la domiciliu!