• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Lavandă

Îngrășămintele cu lavandă vă permit să creați un climat cu adevărat mediteranean, provensal, în grădina dvs.! Magazinul nostru online de grădină oferă îngrășăminte care vă vor ajuta să hrăniți plante de lavandă cultivate la granițe și în ghivece, livrate de cei mai buni producători de renume din toată Europa.

Dacă visezi plante înflorite lungi, abundente și sigure, investește în îngrășământul premium cu lavandă NPK. Proporțiile corecte de azot, fosfor și potasiu joacă rolul major în fertilizarea corespunzătoare a acestei plante. Cumpărând, de exemplu, îngrășământul de lavandă "Fioletowe Pole" (Purple Field) de la Target vă oferă 100% certitudine că obțineți un produs pregătit cu atenție și dedicat strict nevoilor nutriționale de lavandă. Abundența de macronutrienți asigură o creștere echilibrată și exuberantă a subarbustilor dvs., precum și înflorirea abundentă, rezistența la iarnă și chiar ... intensitatea parfumului.

Magazinul nostru online de grădină oferă îngrășăminte certificate cu lavandă sub formă de pulbere și concentrat lichid, în pachete de diferite greutăți și volume. Produsele ambalate inițial vin cu instrucțiuni detaliate de dozare, ceea ce face ca suplimentarea adecvată a subarbustilor să fie ușoară și disponibilă atât profesioniștilor din grădină, cât și începătorilor. Susținem prețuri competitive și oferte sezoniere excepționale. Rămâneți la curent cu oferta noastră, astfel încât grădina dvs. să prospere, să înflorească și să rodească abundent pe tot parcursul sezonului. Vă invităm la un tur de cumpărături convenabil cu livrare la domiciliu!