• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Lavendelmeststoffen

Met lavendelmeststoffen creëert u een echt mediterraan, Provençaals klimaat in uw tuin! Onze online tuinwinkel biedt meststoffen die u zullen helpen bij het voeden van lavendelplanten die op borders en in potten worden gekweekt, geleverd door de beste, hoog aangeschreven fabrikanten uit heel Europa.

Als u droomt van lange, rijkelijk en betrouwbaar bloeiende planten, investeer dan in de premium NPK-lavendelmeststof. De juiste verhoudingen stikstof, fosfor en kalium spelen de grote rol bij een goede bemesting van deze plant. Door bijvoorbeeld de "Fioletowe Pole" (Purple Field) Lavendelmeststof van Target te kopen, krijgt u 100% zekerheid dat u een product krijgt dat zorgvuldig is bereid en strikt is afgestemd op de voedingsbehoeften van lavendel. Een overvloed aan macronutriënten zorgt voor een evenwichtige, uitbundige groei van uw onderstruiken, evenals hun overvloedige bloei, winterhardheid en zelfs ... de intensiteit van de geur.

Onze online tuinwinkel biedt gecertificeerde lavendelmeststoffen in poedervorm en vloeibaar concentraat, in verpakkingen met verschillende gewichten en volumes. De oorspronkelijk verpakte producten worden geleverd met gedetailleerde doseringsinstructies, wat een goede aanvulling van onderstruiken gemakkelijk maakt en beschikbaar is voor zowel tuinprofessionals als beginners. Wij staan voor scherpe prijzen en uitzonderlijke seizoensaanbiedingen. Blijf op de hoogte met ons aanbod, zodat uw tuin het hele seizoen bloeit, bloeit en overvloedig vrucht draagt. Wij nodigen u uit voor een handige shoppingtour met thuisbezorging!