• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Gnojila iz sivke

Gnojila iz sivke vam omogočajo, da na svojem vrtu ustvarite resnično mediteransko, provansalsko klimo! Naša spletna trgovina na vrtu ponuja gnojila, ki vam bodo pomagala hraniti rastline sivke, gojene na mejah in v lončkih, ki jih dobavljajo najboljši, cenjeni proizvajalci iz vse Evrope.

Če sanjate o dolgih, obilno in zanesljivo cvetočih rastlinah, vlagajte v vrhunsko gnojilo sivke NPK. Pravi deleži dušika, fosforja in kalija imajo glavno vlogo pri pravilnem gnojenju te rastline. Nakup npr. Gnojila sivke "Fioletowe Pole" (Purple Field) iz podjetja Target vam daje 100-odstotno gotovost, da dobite izdelek, ki je skrbno pripravljen in strogo namenjen prehranskim potrebam sivke. Obilje makrohranil zagotavlja uravnoteženo, bujno rast vaših grmovnic, pa tudi njihovo bogato cvetenje, zimsko trdnost in celo ... intenzivnost dišav.

Naša spletna vrtna trgovina ponuja certificirana gnojila iz sivke v obliki prahu in tekočega koncentrata v pakiranjih z različno maso in količino. Prvotno pakirani izdelki imajo podrobna navodila za doziranje, zaradi česar je pravilno dodajanje grmičevja enostavno in na voljo vrtnim strokovnjakom in začetnikom. Zavzemamo se za konkurenčne cene in izjemno sezonsko ponudbo. Spremljajte našo ponudbo, tako da bo vaš vrt vso sezono bogato uspeval, cvetel in rodil. Vabimo vas na priročen nakupovalni ogled z dostavo na dom!