• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Gnojila iz sivke

Lavandina gnojila vam omogočajo, da ustvarite resnično sredozemsko, provansalsko vzdušje v vašem vrtu! Naša spletna vrtna trgovina ponuja širok izbor gnojil, ki so popolna za nego sivkinih rastlin na gredicah in v loncih. Ti izdelki izvirajo od visoko cenjenih proizvajalcev po vsej Evropi.

Sanjate o dolgotrajnem, obilnem cvetenju? Razmislite o našem premium NPK gnojilu za sivko. Idealno razmerje dušika, fosforja in kalija je ključno za učinkovito gnojenje sivke. Na primer, nakup "Fioletowe Pole" (Vijolično Polje) gnojila za sivko zagotavlja, da dobite izdelek, posebej formuliran za prehranske potrebe sivke. Njegova bogata vsebnost makrohranil spodbuja močno rast, obilno cvetenje, zimsko odpornost in celo poveča intenzivnost dišave.

Naša trgovina predstavlja izbor certificiranih gnojil za sivko, ki so na voljo tako v prahu kot v tekočih koncentratih, v različnih velikostih in količinah. Vsak izdelek je pakiran v originalni embalaži z natančnimi navodili za doziranje, kar olajša uporabo tako izkušenim vrtnarjem kot začetnikom. Ponosni smo na konkurenčne cene in izjemne sezonske promocije. Spremljajte našo ponudbo, da bo vaš vrt celo sezono cvetel, rasel in rodil. Vabimo vas, da uživate v priročnem nakupovanju z dostavo na dom!