• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva za lavandu

Lavandina gnojiva omogućuju vam stvaranje prave mediteranske, provansalske atmosfere u vašem vrtu! Naša internetska trgovina vrtlarenja nudi širok izbor gnojiva, savršenih za njegu biljaka lavande u gredicama i loncima. Ti proizvodi dolaze od visoko cijenjenih proizvođača iz cijele Europe.

Sanjate li o dugotrajnom, obilnom cvjetanju? Razmislite o našem premium NPK gnojivu za lavandu. Idealna ravnoteža dušika, fosfora i kalija ključna je za učinkovito gnojenje lavande. Na primjer, kupnjom "Fioletowe Pole" (Ljubičasto Polje) gnojiva za lavandu osiguravate proizvod posebno formuliran za prehrambene potrebe lavande. Njegov bogat sadržaj makronutrijenata potiče snažan rast, obilno cvjetanje, otpornost na zimu i čak pojačava intenzitet mirisa.

Naša trgovina predstavlja izbor certificiranih gnojiva za lavandu, dostupnih u obliku praha i tekućih koncentrata, u različitim veličinama i volumenima. Svaki proizvod dolazi u originalnom pakiranju s detaljnim uputama za doziranje, čineći ih jednostavnim za upotrebu kako za iskusne vrtlare, tako i za početnike. Ponosimo se konkurentnim cijenama i iznimnim sezonskim promocijama. Pratite našu ponudu kako bi vaš vrt cvjetao, rastao i donosio plodove cijelu sezonu. Pozivamo vas da uživate u povoljnoj kupnji s dostavom na kućnu adresu!