• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Gnojiva za lavandu

Gnojiva od lavande omogućuju vam stvaranje uistinu mediteranske, provansalske klime u vašem vrtu! Naša internetska vrtna trgovina nudi gnojiva koja će vam pomoći da hranite biljke lavande uzgajane na granicama i u posudama, a isporučuju ih najbolji, cijenjeni proizvođači iz cijele Europe.

Ako sanjate o dugim, obilno i pouzdano cvjetajućim biljkama, uložite u vrhunsko gnojivo od NPK lavande. Pravi udjeli dušika, fosfora i kalija igraju glavnu ulogu u pravilnoj gnojidbi ove biljke. Kupnja npr. Gnojiva za lavandu "Purple Field" (Purple Field) od Targeta daje vam 100% sigurnost da ste dobili proizvod koji je pažljivo pripremljen i strogo namijenjen prehrambenim potrebama lavande. Obilje makronutrijenata osigurava uravnotežen, bujan rast vašeg grmlja, kao i njihovo obilno cvjetanje, zimsku otpornost, pa čak i ... intenzitet mirisa.

Naša internetska vrtna trgovina nudi certificirana gnojiva od lavande u obliku praha i tekućeg koncentrata, u pakiranjima različitih težina i volumena. Izvorno zapakirani proizvodi isporučuju se s detaljnim uputama za doziranje, što čini pravilnu nadoknadu podgrmlja jednostavnom i dostupnom vrtlarima i početnicima. Zalažemo se za konkurentne cijene i izuzetne sezonske ponude. Pratite našu ponudu kako bi vaš vrt cvjetao i cvjetao i plodonosno plodio tijekom cijele sezone. Pozivamo vas na prigodan shopping obilazak s kućnom dostavom!