• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Laventelilannoitteet

Laventelilannoitteiden avulla voit luoda puutarhaan todella Välimeren provencelaisen ilmaston! Puutarhaverkkokauppamme tarjoaa lannoitteita, jotka auttavat sinua ruokkimaan rajalla ja ruukuissa kasvatettuja laventelikasveja, jotka toimittavat parhaat, arvostetut valmistajat eri puolilta Eurooppaa.

Jos haaveilet pitkistä, runsaasti ja luotettavasti kukkivista kasveista, sijoita ensiluokkaiseen NPK-laventelilannoitteeseen. Oikeilla typen, fosforin ja kaliumin osuuksilla on tärkeä rooli tämän kasvin kunnollisessa lannoittamisessa. Esimerkiksi "Fioletowe Pole" (purppurakenttä) laventelilannoitteen ostaminen Targetilta antaa sinulle 100% varmuuden siitä, että saat tuotteen, joka on valmistettu huolellisesti laventelin ravintotarpeisiin. Makroelementtien runsaus varmistaa tasapainoisen, ylenpalttisen kasvun pensaissa, niiden runsaan kukinnan, talvikestävyyden ja jopa ... tuoksun voimakkuuden.

Puutarhakauppamme tarjoaa sertifioituja laventelilannoitteita jauheina ja nestemäisinä tiivisteinä, eri painoisina ja tilavina pakkauksina. Alun perin pakatuissa tuotteissa on yksityiskohtaiset annosteluohjeet, mikä tekee ala-pensaiden asianmukaisen täydentämisen helpoksi ja puutarhan ammattilaisten ja aloittelijoiden saataville. Kannatamme kilpailukykyisiä hintoja ja poikkeuksellisia kausitarjouksia. Pysy ajan tasalla tarjouksestamme, jotta puutarhasi kukoistaa, kukkii ja kantaa hedelmiä runsaasti koko kauden ajan. Kutsumme sinut kätevälle ostoskierrokselle kotiinkuljetuksella!