• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Laventelilannoitteet

Laventelin lannoitteet mahdollistavat aidon Välimeren ja Provencen tunnelman luomisen puutarhaasi! Verkkopuutarhakauppamme tarjoaa laajan valikoiman lannoitteita, jotka ovat täydellisiä laventelikasvien hoitoon penkeissä ja ruukuissa. Nämä tuotteet ovat peräisin arvostetuista valmistajista ympäri Eurooppaa.

Haaveiletko pitkäkestoisista, runsaista kukinnoista? Harkitse premium-luokan NPK-laventelin lannoitettamme. Typen, fosforin ja kaliumin ihanteellinen tasapaino on ratkaisevan tärkeää laventelin tehokkaaseen lannoittamiseen. Esimerkiksi "Fioletowe Pole" (Violetti Kenttä) Laventelin lannoitteen hankkiminen varmistaa, että saat tuotteen, joka on erityisesti suunniteltu laventelin ravitsemustarpeisiin. Sen rikas makroravinteiden sisältö edistää voimakasta kasvua, runsasta kukintaa, talvenkestävyyttä ja jopa tehostaa tuoksun voimakkuutta.

Kauppamme esittelee valikoiman sertifioituja laventelin lannoitteita, saatavilla sekä jauheena että nestemäisinä tiivisteinä, eri kokoisina ja tilavuuksina. Jokainen tuote toimitetaan alkuperäispakkauksessa yksityiskohtaisine annosteluohjeineen, mikä tekee niiden käytön helpoksi sekä kokeneille puutarhureille että aloittelijoille. Olemme ylpeitä kilpailukykyisistä hinnoistamme ja poikkeuksellisista kausitarjouksistamme. Pysy ajan tasalla tarjouksistamme varmistaaksesi, että puutarhasi kukoistaa, kukkii ja tuottaa hedelmiä koko kauden ajan. Kutsuimme sinut nauttimaan mukavasta ostokokemuksesta kotiinkuljetuksella!