• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Levendula Műtrágyák

A levendula műtrágyák lehetővé teszik, hogy igazi mediterrán, provanszi hangulatot teremtsen a kertjében! Online kertészeti üzletünk széles választékot kínál műtrágyákból, tökéletesen alkalmasak a levendula növények táplálására szegélyeken és cserépben. Ezek a termékek Európa szerte elismert gyártóktól származnak.

Álmodik a tartós, bőséges virágzásról? Fontolja meg prémium NPK levendula műtrágyánkat. A nitrogén, foszfor és kálium ideális egyensúlya elengedhetetlen a levendula hatékony trágyázásához. Például a "Fioletowe Pole" (Lila Mező) Levendula Műtrágya vásárlásával biztos lehet abban, hogy olyan terméket kap, amely kifejezetten a levendula táplálkozási igényeire lett kifejlesztve. Gazdag makrotápanyag-tartalma erőteljes növekedést, bőséges virágzást, télállóságot és még a illat intenzitását is fokozza.

Üzletünk számos minősített levendula műtrágyát kínál, por és folyékony koncentrátum formájában, különböző méretben és mennyiségben. Minden termék eredeti csomagolásban érkezik részletes adagolási utasításokkal, így egyszerűvé válik a használat mind a tapasztalt kertészek, mind a kezdők számára. Büszkék vagyunk versenyképes árainkra és kivételes szezonális ajánlatainkra. Tartsa szemmel kínálatunkat, hogy kertje egész szezonban virágzó és gyümölcsöző maradjon. Szeretettel várjuk, élvezze a kényelmes vásárlást házhoz szállítással!