• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Levendula műtrágyák

A levendula műtrágyák lehetővé teszik, hogy valóban mediterrán, provence-i klímát teremtsen kertjében! Online kerti áruházunk műtrágyákat kínál, amelyek segítenek a határokon és cserepekben termesztett levendula növények etetésében, amelyeket Európa legjobb, nagy tekintélyű gyártói szállítanak.

Ha hosszú, bőségesen és megbízhatóan virágzó növényekről álmodik, fektessen be a prémium NPK levendulaműtrágyába. A nitrogén, a foszfor és a kálium megfelelő aránya játszik fő szerepet a növény megfelelő megtermékenyítésében. Pl. A "Fioletowe Pole" (lila mező) levendula trágya megvásárlása a Target-től 100% -os bizonyosságot nyújt Önnek, hogy gondosan előkészített és szigorúan a levendula táplálkozási szükségleteinek megfelelő terméket kap. A makrotápanyagok bősége biztosítja a cserjék kiegyensúlyozott, dús növekedését, valamint bőséges virágzását, télállóságát és még ... az illat intenzitását.

Online kerti boltunk tanúsított levendula műtrágyákat kínál por és folyékony koncentrátum formájában, különböző súlyú és térfogatú csomagokban. Az eredetileg csomagolt termékekhez részletes adagolási utasítások tartoznak, amelyek megkönnyítik és lehetővé teszik a cserjések megfelelő pótlását a kerti szakemberek és a kezdők számára egyaránt. Versenyképes árak és kivételes szezonális ajánlatok mellett állunk. Tartson velünk ajánlatunkkal, így kertje egész szezonban bőségesen virágozna, virágozna és meghozná a gyümölcsét. Meghívunk egy kényelmes vásárlási körútra házhoz szállítással!