Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубрива од лаванде

Ђубрива од лаванде омогућавају вам да створите заиста медитеранску, провансалску климу у својој башти! Наша интернет продавница баштенских производа нуди ђубрива која ће вам помоћи да храните биљке лаванде узгајане на границама и у саксијама, испоручене од најбољих, високо цењених произвођача из целе Европе.

Ако сањате о дугим, обилно и поуздано цветајућим биљкама, уложите у врхунско НПК ђубриво од лаванде. Прави пропорције азота, фосфора и калијума играју главну улогу у правилном ђубрењу ове биљке. Куповином нпр. Ђубрива лаванде „Пурпле Фиелд“ (Пурпле Фиелд) од Таргета дајете 100% сигурност да сте добили производ пажљиво припремљен и строго посвећен прехрамбеним потребама лаванде. Обиље макронутријената осигурава уравнотежен, бујан раст вашег грмља, као и њихово обилно цветање, зимску отпорност и чак ... интензитет мириса.

Наша баштенска продавница на мрежи нуди сертификована ђубрива од лаванде у облику праха и течног концентрата, у паковањима различите тежине и запремине. Оригинално упаковани производи долазе са детаљним упутствима за дозирање, што чини правилно додавање подгрмља једноставним и доступним баштенским професионалцима и почетницима. Залажемо се за конкурентне цене и изузетне сезонске понуде. Пратите нашу понуду, тако да би ваша башта током читаве сезоне обилно напредовала, цветала и плодоносила. Позивамо вас на пригодну куповину са кућном доставом!

Nema proizvoda u ovom odeljku