• 19,900.00 din Да бисте се квалификовали за бесплатну доставу
    требате поставити минималну наруџбу од

Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубрива од лаванде

Ђубрива од лаванде омогућавају вам да створите заиста медитеранску, провансалску климу у својој башти! Наша интернет продавница баштенских производа нуди ђубрива која ће вам помоћи да храните биљке лаванде узгајане на границама и у саксијама, испоручене од најбољих, високо цењених произвођача из целе Европе.

Ако сањате о дугим, обилно и поуздано цветајућим биљкама, уложите у врхунско НПК ђубриво од лаванде. Прави пропорције азота, фосфора и калијума играју главну улогу у правилном ђубрењу ове биљке. Куповином нпр. Ђубрива лаванде „Пурпле Фиелд“ (Пурпле Фиелд) од Таргета дајете 100% сигурност да сте добили производ пажљиво припремљен и строго посвећен прехрамбеним потребама лаванде. Обиље макронутријената осигурава уравнотежен, бујан раст вашег грмља, као и њихово обилно цветање, зимску отпорност и чак ... интензитет мириса.

Наша баштенска продавница на мрежи нуди сертификована ђубрива од лаванде у облику праха и течног концентрата, у паковањима различите тежине и запремине. Оригинално упаковани производи долазе са детаљним упутствима за дозирање, што чини правилно додавање подгрмља једноставним и доступним баштенским професионалцима и почетницима. Залажемо се за конкурентне цене и изузетне сезонске понуде. Пратите нашу понуду, тако да би ваша башта током читаве сезоне обилно напредовала, цветала и плодоносила. Позивамо вас на пригодну куповину са кућном доставом!

Nema proizvoda u ovom odeljku