• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Лавандулови торове

Торовете за лавандула ви позволяват да създадете истинска средиземноморска, провансалска атмосфера във вашата градина! Нашият онлайн магазин за градинарство предлага широка гама от торове, идеални за отглеждане на лавандулови растения в граници и саксии. Тези продукти са доставени от високо ценени производители от цяла Европа.

Мечтаете ли за дълготрайни, обилни цъфтежи? Обмислете нашия премиум NPK тор за лавандула. Идеалният баланс на азот, фосфор и калий е от съществено значение за ефективното торене на лавандулата. Например, закупуването на "Fioletowe Pole" (Лилаво поле) тор за лавандула гарантира, че получавате продукт, специално формулиран за хранителните нужди на лавандулата. Богатото съдържание на макрохранителни вещества насърчава енергичен растеж, обилен цъфтеж, зимна издръжливост и дори усилва интензивността на аромата.

Нашата продавница представя избор от сертифицирани торове за лавандула, налични както под формата на прах, така и на течни концентрати, в различни размери и обеми. Всеки продукт се доставя в оригиналната си опаковка с подробни инструкции за дозиране, което улеснява употребата както за опитни градинари, така и за начинаещи. Ние се гордеем с конкурентоспособните си цени и изключителни сезонни промоции. Останете в течение с нашите предложения, за да гарантирате, че вашата градина ще цъфти, расте и ще дава плодове през целия сезон. Каним ви да се насладите на удобно пазаруване с доставка до дома!