• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Лавандулови торове

Лавандуловите торове ви позволяват да създадете истински средиземноморски, провансалски климат във вашата градина! Нашият онлайн градински магазин предлага торове, които ще ви помогнат да подхранвате лавандулови растения, отглеждани по граници и в саксии, доставени от най-добрите, високо ценени производители от цяла Европа.

Ако мечтаете за дълго, обилно и надеждно цъфтящи растения, инвестирайте в първокласния тор от лавандула NPK. Правилните пропорции на азот, фосфор и калий играят основната роля за правилното торене на това растение. Закупуването например на лавандулов тор "Fioletowe Pole" (Purple Field) от Target ви дава 100% сигурност, че получавате продукт, внимателно подготвен и строго посветен на хранителните нужди на лавандулата. Изобилието от макроелементи гарантира балансиран, буен растеж на вашите подхрасти, както и обилното им цъфтеж, устойчивост през зимата и дори ... интензивността на аромата.

Нашият онлайн градински магазин предлага сертифицирани торове от лавандула под формата на прах и течен концентрат, в опаковки с различно тегло и обем. Оригинално опакованите продукти се доставят с подробни инструкции за дозиране, което прави правилното добавяне на подхрасти лесно и достъпно както за градински специалисти, така и за начинаещи. Ние се застъпваме за конкурентни цени и изключителни сезонни оферти. Следете с нашето предложение, така че вашата градина да процъфтява, цъфти и плододава изобилно през целия сезон. Каним ви на удобна обиколка за пазаруване с доставка до дома!