Baja lavender

Baja lavender membolehkan anda mencipta iklim Provencal yang benar-benar Mediterranean di taman anda! Kedai taman dalam talian kami menawarkan baja yang akan membantu anda memberi makan tanaman lavender yang tumbuh di luar sempadan dan di dalam pasu, yang dihantar oleh pengeluar terbaik dan terkenal dari seluruh Eropah.

Sekiranya anda menginginkan tanaman yang panjang, banyak dan mekar, pelaburanlah dalam baja lavender NPK premium. Bahagian nitrogen, fosforus dan kalium yang betul memainkan peranan utama dalam persenyawaan tanaman ini. Membeli contohnya "Fioletowe Pole" (Purple Field) Lavender Fertilizer dari Target memberi anda 100% kepastian bahawa anda memperoleh produk yang disediakan dengan teliti dan khusus untuk keperluan pemakanan lavender. Kelimpahan makronutrien memastikan pertumbuhan subrubs anda yang seimbang dan bersemangat, serta mekarnya yang berlimpah, tahan lasak musim sejuk dan juga ... keharuman.

Kedai taman dalam talian kami menawarkan baja lavender yang diperakui dalam bentuk serbuk dan pekat cecair, dalam bungkusan dengan berat dan isipadu yang berbeza. Produk yang dibungkus awalnya dilengkapi dengan arahan dos terperinci, yang menjadikan suplemen subrub yang betul mudah dan tersedia untuk profesional kebun dan pemula. Kami memperjuangkan harga yang kompetitif dan tawaran bermusim yang luar biasa. Nantikan tawaran kami, supaya kebun anda berkembang, mekar dan berbuah banyak sepanjang musim. Kami menjemput anda ke lawatan membeli-belah yang mudah dengan penghantaran pulang!

There are no products in this section