• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Lichioruri / spirtoase

Lichiorurile de casă, denumite uneori cordiale în SUA, și băuturile spirtoase îți trimit papilele gustative la cer și sunt cel mai bun leac pentru răcelile obișnuite. Alcoolul de casă are nevoie de setări adecvate și, prin urmare, oferim accesorii utile pentru confecționarea și depozitarea lichiorurilor. Veți găsi frumoase carafe, decantatoare și baloane de șold, borcane practice, precum și sticle, capace și etichete la prețuri accesibile în magazinul nostru. Puteți găsi această selecție întreagă în acest departament!

O licoare delicioasă are gusturi și mai bine servite dintr-un decantor elegant. Dacă preferați forme simple, aroniówka - (sticlă cu lichior de Chokeberry) - carafă cu capac, disponibil în magazinul nostru la un preț special, ar trebui să vă atragă. De asemenea, oferim carafe ornamentale confecționate din sticlă groasă, asemănătoare cu cristalul și grațiosul set de lichior al unei carafe de 900 ml și 4 pahare, o idee ideală de cadou! Consultați decantatoarele de butoaie de sticlă cu robinete, disponibile în diferite dimensiuni și culori. Acest recipient ornamental va încânta toți oaspeții. De departe nu este totul - veți obține și clasicul flacon cu lichior setat cu plute, ideal pentru depozitarea lichiorurilor, vinurilor și a băuturilor spirtoase, precum și a borcanelor excelente pentru a face lichioruri de casă la magazinul nostru. Credem că este posibil să aveți nevoie și de etichetele autoadezive lichior, disponibile în pachete de 30 de bucăți, pe care s-ar putea să scrieți numele și data producției. Uită-te doar la ce ți-am pregătit!

Comandați accesoriile și ustensilele necesare fabricării lichiorului în magazinul nostru. Garantăm prețuri accesibile și livrare instantanee ieftină. Rămâneți la curent cu ofertele noastre speciale și economisiți cu reduceri pentru clienții noștri obișnuiți. Hobby-ul tău îți va aduce și mai multă bucurie și satisfacție cu puțin ajutor din partea noastră!

18.02 leu
18.89 leu
23.17 leu
23.17 leu
25.52 leu
30.67 leu