• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Lichioruri / spirtoase

Licorile făcute acasă, deseori denumite cordials în SUA, îți trimit papilele gustative direct în paradis și sunt un remediu popular împotriva răcelii. Crearea acestor licori și spirtoase necesită instrumentele și mediul potrivit. De aceea, oferim accesorii esențiale pentru producerea și păstrarea creațiilor tale. Descoperă carafe frumoase, decantoare și sticle pentru buzunar, alături de borcane practice, sticle, capace și etichete – toate la prețuri accesibile. Explorează întreaga noastră gamă în această categorie Liqueurs / spirits!

Un lichior delicios este cel mai bine savurat atunci când este turnat dintr-un decantor elegant. Pentru cei care apreciază simplitatea, carafa Aroniówka (sticlă de lichior cu Aronia) cu capac, disponibilă la un preț special, este exact ceea ce căutați. De asemenea, prezentăm carafe ornamentale realizate din sticlă groasă, asemănătoare cristalului, și setul excepțional de Lichior care include o carafă de 900 ml și 4 pahare - o idee perfectă de cadou! Nu rata decantoarele noastre din sticlă cu robinete, disponibile în diverse mărimi și culori. Astfel de piese decorative vor impresiona cu siguranță orice invitat. Dar asta nu e tot! Avem și setul clasic de sticle pentru Lichior cu dopuri, perfect pentru păstrarea licorilor, vinurilor și băuturilor spirtoase dulci, precum și borcane superioare pentru producerea licorilor de casă. Luați în considerare adăugarea etichetelor noastre autoadezive pentru lichior, disponibile în pachete de 30, pentru a eticheta creațiile cu nume și date de producție. Scufundă-te în colecția noastră Liqueurs / spirits pentru a vedea tot ceea ce avem de oferit!

Comandați esențialele pentru producerea licorilor din magazinul nostru. Promitem prețuri accesibile și livrare rapidă, rentabilă. Rămâneți la curent cu ofertele noastre speciale și beneficiați de reduceri pentru clienții noștri fideli. Lăsați-ne să îmbogățim pasiunea dvs., asigurându-vă că aduce și mai multă bucurie și satisfacție!

20.96 leu
27.29 leu