• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Liköörit / väkevät alkoholijuomat

Kotitekoiset liköörit, joita Yhdysvalloissa kutsutaan usein cordialeiksi, vievät makunystyräsi taivaaseen ja ovat suosittu keino flunssaa vastaan. Näiden liköörien ja viinien valmistaminen vaatii oikeat työkalut ja ympäristön. Tarjoamme siksi välttämättömiä tarvikkeita luomustesi valmistamiseen ja säilyttämiseen. Löydä kauniita karahveja, dekanttereita ja taskumatteja, sekä käytännöllisiä säiliöitä, pulloja, korkkeja ja etikettejä – kaikki kohtuulliseen hintaan. Tutustu täyteen valikoimaamme tässä Liqueurs / spirits -kategoriassa!

Erinomainen likööri maistuu parhaiten, kun se kaadetaan tyylikkäästä dekantterista. Niille, jotka arvostavat yksinkertaisuutta, Aroniówka (Aronia likööripullo) karahvi korkilla, erikoishintaan on juuri sinulle. Esittelemme myös tyylikkäitä karahveja, jotka on valmistettu paksusta, kristallin kaltaisesta lasista, ja ylellisen Liköörisetin, joka sisältää 900 ml karahvin ja 4 lasia - täydellinen lahjaidea! Älä missaa lasisia dekanttereitamme hanoilla, saatavilla eri kokoisina ja väreinä. Tällaiset koristeelliset esineet tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiisi. Mutta tämä ei ole vielä kaikki! Esittelemme myös klassisen Likööripullosetin korkkeilla, täydellinen liköörien, viinien ja makeiden alkoholijuomien säilyttämiseen, sekä huippulaatuisia säiliöitä kotitekoisten liköörien valmistamiseen. Harkitse tyylikkäiden, itsekiinnittyvien Likööritarrain lisäämistä, saatavilla 30 kappaleen pakkauksissa, jotta voit merkitä luomuksesi nimillä ja valmistuspäivämäärillä. Sukella Liqueurs / spirits -kokoelmaamme ja katso mitä meillä on tarjottavana!

Tilaa liköörinvalmistuksen välttämättömät tarvikkeet kaupastamme. Lupaamme kohtuulliset hinnat ja nopean, kustannustehokkaan toimituksen. Pysy ajan tasalla erikoistarjouksistamme ja nauti uskollisten asiakkaidemme alennuksista. Anna meidän rikastuttaa harrastustasi, jotta se toisi sinulle vielä enemmän iloa ja tyydytystä!

5.01
5.80