• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Ликьори / спиртни напитки

Домашните ликьори, често наричани cordials в САЩ, изпращат вкусовите ви буци в рая и са популярно средство срещу обикновената настинка. Приготвянето на тези ликьори и спиртни напитки изисква правилните инструменти и среда. Затова предлагаме основни аксесоари за приготвяне и съхранение на вашите творения. Открийте красиви карафи, декантери и метални термоси за алкохол, заедно с практични буркани, бутилки, капачки и етикети – всичко на достъпни цени. Разгледайте пълната ни гама в категория Liqueurs / spirits!

Вкусен ликьор най-добре се наслаждава, когато се налива от стилен декантер. За тези, които ценят опростеността, карафата Aroniówka (бутилка ликьор от арония) с капачка, предлагана на специална цена, е точно за вас. Представяме също така декоративни карафи от дебело, кристално стъкло и луксозен комплект за ликьор, състоящ се от карафа от 900 ml и 4 чаши - перфектна идея за подарък! Не пропускайте нашите стъклени декантери с кранчета, налични в различни размери и цветове. Такива декоративни елементи със сигурност ще впечатлят вашите гости. Но това не е всичко! Предлагаме също така класически комплект бутилки за ликьор с капачки, идеални за съхранение на ликьор, вино и сладки дестилати, както и висококачествени буркани за приготвяне на домашни ликьори. Обмислете добавянето на нашите стилни самозалепващи се етикети за ликьор, налични в опаковки от 30 броя, за да маркирате вашите творения с имена и дати на производство. Погледнете в нашата колекция Liqueurs / spirits, за да видите всичко, което предлагаме!

Поръчайте основните принадлежности за приготвяне на ликьор от нашия магазин. Обещаваме достъпни цени и бърза, икономична доставка. Бъдете информирани за нашите специални предложения и се наслаждавайте на отстъпки за нашите верни клиенти. Нека вашето хоби стане още по-приятно и удовлетворително!

2.32 лв
10.01 лв
11.60 лв
12.00 лв
25.38 лв
27.45 лв
35.82 лв