Likører / brennevin

Hjemmelagde likører, noen ganger referert til som hjertelig i USA, og brennevin sender smaksløkene dine til himmelen og er den beste kuren mot forkjølelse. Hjemmelaget alkohol trenger passende omgivelser, og derfor tilbyr vi nyttig tilbehør for å lage og oppbevare likører. Du finner vakre kaféer, karaffel og hofte-kolber, praktiske glass, samt flasker, luer og etiketter til rimelige priser i butikken vår. Du finner hele utvalget i denne avdelingen!

En deilig likør smaker enda bedre servert av en elegant karaffel. Hvis du foretrekker enkle former, vil Aroniówka - (Chokeberry-likørflaske) - karaffel med hette, tilgjengelig i vår butikk til en spesiell pris, appellere til deg. Vi tilbyr også dekorative kaféer laget av tykt, akkurat som krystallglass og det grasiøse likørsettet med en 900 ml karaffel og 4 glass, en ideell gaveidé! Ta en titt på våre glass fatdekanter med kraner, tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Denne prydbeholderen vil glede alle gjestene dine. Dette er langt på vei ikke alt - du får også det klassiske likørflaskesettet med korker, ideelt for oppbevaring av likører, viner og brennevin, og de utmerkede glassene til å lage hjemmelagde likører i butikken vår. Vi tror at du kanskje også trenger de vakre likør-selvklebende etikettene, som er tilgjengelige i pakker med 30 deler, der du kan skrive ned navn og produksjonsdato for produsentene dine. Bare se på hva vi har forberedt på deg!

Bestill tilbehør og redskaper som er nødvendige for likørproduksjon i butikken vår. Vi garanterer rimelige priser og billig, øyeblikkelig levering. Følg med på våre spesialtilbud og spar med rabatter for våre faste kunder. Hobbyen din vil gi deg enda mer glede og tilfredshet med litt hjelp fra oss!

11.60 kr
38.25 kr
49.25 kr
50.75 kr
52.80 kr
62.38 kr
77.78 kr