Likører / brennevin

Hjemmelagde likører, ofte kalt cordials i USA, vil sende smaksløkene dine til himmels og er et populært middel mot forkjølelse. Å lage slike likører og brennevin krever de riktige verktøyene og omgivelsene. Derfor tilbyr vi essensielt tilbehør for å lage og oppbevare dine kreasjoner. Oppdag vakre karaffeler, dekantere og lommeflasker, sammen med praktiske beholdere, flasker, korker og etiketter – alt til overkommelige priser. Se gjennom vårt komplette utvalg i denne Liqueurs / spirits-kategorien!

En deilig likør smaker best når den helles fra en elegant dekanter. For de som setter pris på enkelhet, er Aroniówka (Aronia likørflaske) karaffel med kork, tilgjengelig til en spesiell pris, akkurat det du leter etter. Vi presenterer også utsøkte karaffeler laget av tykt, krystall-lignende glass og den eksklusive Likørsettet som inkluderer en 900 ml karaffel og 4 glass - en perfekt gaveidé! Gå ikke glipp av våre glassdekantere med tappekraner, tilgjengelige i forskjellige størrelser og farger. Slike dekorative stykker vil sikkert imponere gjestene dine. Men det er ikke alt! Vi tilbyr også det klassiske Likørflaskesettet med korker, ideelt for lagring av likører, viner og søte brennevin, samt premiumbeholdere for å lage hjemmelaget likør. Vurder å legge til våre elegante selvklebende likøretiketter, tilgjengelig i pakker på 30, for å merke dine kreasjoner med navn og produksjonsdato. Dykk inn i vår Liqueurs / spirits-samling og se alt vi har å tilby!

Bestill nødvendig utstyr for likørproduksjon fra vår butikk. Vi lover rimelige priser og rask, kostnadseffektiv levering. Hold deg oppdatert med våre spesialtilbud og dra nytte av rabattene for våre lojale kunder. La oss berike hobbyen din, slik at den bringer deg enda mer glede og tilfredshet!

11.60 kr
44.55 kr
50.05 kr
53.50 kr
58.00 kr
60.00 kr
126.90 kr
179.10 kr